To je to što me zanima!

Predstavnici Ukrajine uspjeli izaći iz zemlje pa zapjevali u Izraelu: 'Nas ne možete slomiti'

Stvarno nam je potrebna podrška u ovom teškom trenutku, rekli su članovi Kalush Benda koji su dobili posebno dopuštenje za izlazak iz države pogođene ratom
Vidi originalni članak

Ukrajinski predstavnici na ovogodišnjem Eurosongu, Kalush Orchestra, pojavili su se na eurovizijskom koncertu koji se u četvrtak održao u Tel Avivu u Izraelu, a pred punom dvoranom otpjevali su pjesmu 'Stefania'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Šest članova Kalush Orchestra, benda koji miješa rap i tradicionalnu ukrajinsku glazbu, dobilo je posebno dopuštenje da napuste zemlju unatoč zakonu koji zabranjuje izlazak vojno sposobnim muškarcima iz države pogođenom ratom.

- Želimo pokazati svijetu ukrajinsku glazbu, naš duh i koliko smo neslomljivi. Stvarno nam je potrebna podrška u ovom teškom trenutku - rekli su članovi benda.

Kalush Orchestra izveo je ovih dana svoju pjesmu za Eurosong 'Stefania' na gradskom trgu u Lavovu u zapadnoj Ukrajini prvi put otkako je počeo rat. Frontmen benda je u intervjuima rekao da je dobrovoljno išao u rat, a jedan od njegovih kolega iz benda je također služio u jedinici teritorijalne obrane.

Prisjetimo se, ukrajinskim predstavnicima na kladionicama za Eurosong 2022. godine predviđa se pobjeda.

POGLEDAJTE ŠESTU EPIZODU TARIKA I BUKIJA

Idi na 24sata

Komentari 12

  • CobaltTheSharp 08.04.2022.

    Pa ne mogu, kad ste bežanija. Samo se držite mikrofona, nemoj slučajno da hvatate ministarsku fotelju poslije. Eno predsjednička zauzeta, pa vidi kaosa.

  • Anonimuss 08.04.2022.

    Samo se nadam da vam zeleni nije koreografiju radio.. 😄

  • real komentator 08.04.2022.

    Ne znate vi Amere. Slome oni i jače od vas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare