To je to što me zanima!

'Prekid Brada Pitta i Angeline Jolie bit će jako eksplozivan'

Poznati američki psihijatar, koji je među posljednjima je liječio Tigera Woodsa, analizirao je odnos dvoje glumaca i zaključio kako njihov prekid neće biti lijep...
Vidi originalni članak

Američki psihijatar Drew Pinski (52) predviđa eksplozivni prekid Brada Pitta (47) i Angeline Jolie (35). Rekao je kako će slavni holivudski par imati težak prekid zato jer imaju burnu vezu. Pinski je dodao kako je heroinska ovisnost glumice veliki problem u njihovom odnosu. 

 - Ovisnik o heroinu ostaje se zauvijek. Ne možete reći da ste završili s tim poglavljem svog života. Ili joj je to još problem u životu ili je glumica na rehabilitaciji - rekao je dr. Pinski.

Jolie je otvoreno govorila o svojoj ovisničkoj prošlosti. U intervjuu iz 1998. godine rekla je kako nema droge koju nije probala. Psihijatar je u svom objašnjenju spomenuo i Jennifer Aniston (41), osobu koja je bila u dugogodišnjoj vezi s Bradom Pittom. Jolie  je na nju gledala kao na osobu koja je u dugotrajnim vezama. Psihijatar to smatra ponižavajućim gledanjem na tuđe emocije. Upravo zbog svih ovih stavki, smatra da prekid Brada i Angeline nikako neće biti jednostavan ako do njega dođe. Poznati psihijatar među posljednjima je liječio Tigera Woodsa.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • istina52 22.12.2010.

    ....poznati američki psihijatar je želio skrenuti pažnju na sebe, kao netko kome je "psiha i psihijatrija u malom prstu" da je poput Boga sveznajući" te predviđa ovom paru burni prekid, znači nije se dotakao bilo koga nekog ovisnika siromaha jer takve on niti ne liječi već poznatog para, ali zašto baš njih pa jednostavno zato što "priželjkuje" da se Angelina osobno njemu javi iz razloga što je ona nedavno izjavila da im pomaže yoga, meditacija u rješavanju njihovih problema i da ih podučava duhovni vođa iz Indije koji će ih navodno i vjenčati i to je ono što plaši i vrijeđa psihijatra da će i ostali "bogati"postupiti slično i da će njegova ordinacija postati "prazna", znaći liječnik je opsjednut strahom od neimaštine ako izgubi svoje bogate "problematične " pacijente!!!!!

  • _Malibu_ 22.12.2010.

    meni njih dvoje uopće ne pašu skupa... puno su mi lijepši par bili jennifer i brad :)

  • Loviatar00000 22.12.2010.

    a ko kaze da ce prekinut

Komentiraj...
Vidi sve komentare