To je to što me zanima!

Prekid: Nera Stipičević ponovo je sama nakon 16 godina veze

Kako saznaje Story, glumica Nera Stipičević (33) i Marijan Galić nakon 16 godina okončali su svoju ljubavnu priču. Romansa para počela je u rodnoj Makarskoj
Vidi originalni članak

Nakon 16 godina ljubavi glumica Nera Stipičević i pilot Marijan Galić okončali su svoju ljubavnu priču, piše Story.

Romansa para počela je u njihovoj rodnoj Makarskoj, kad su imali samo 16 godina. Otkako se prvi put pojavila u jednom talent showu, Neru je na njezinom putu do uspjeha bezrezervno pratio Marijan koji joj je, kako je često isticala, bio najveća podrška. Ipak, njihovoj je ljubavi došao kraj.

Izvorni članak pročitajte u časopisu Story.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • napoleonov sin 27.01.2016.

    svi će skočit na nju

  • Borko Maestro Borkic 27.01.2016.

    Šta misle ove pulfe sa 30+ godina da će se udat xd ? Koje li ironije pa pobogu kupi te psića i lječi te vaše majčinske nagone . Može te mu i onu majicu obuć da je slatkiš :) . Ja mislim da svaki normalan muškarac kad se odluči na brak treba potražit ženu koja će mu vjerovatno rodit potomstvo a sve priko 25g je lutrija. Ja sam se oženio sa 32g i da mi je na povrat nebih oženio ženu stariju od 20g mada mi ni supruga nije stara 25g :) . Zar vi vjeruje te još u romantične gluposti iz hollywooda . Život se živi radi djece ! Kad me moji štrumpfovi ujutro bude e to je život i ljubav ! I hvala mojoj štrunfeti na dva predivna štrunfića !

  • Judita👥 27.01.2016.

    ponestalo strasti

Komentiraj...
Vidi sve komentare