To je to što me zanima!

Prekinuo zaruke: Milojko napao Milijanu, pa je došlo osiguranje

'Jesi bezobrazna. Sram te bilo. Ganjaš čovjeka. Sama si tražila igru. Čovjek je oženjen, što tražiš od njega? Bezobraznice jedna', izjavio je Milojko i otišao razočaran od Milijane
Vidi originalni članak

Ljubavnom trokutu u reality showu 'Parovi' još uvijek se ne nazire kraj. Aleksandar Požgaj (35) i Milijana Bogdanović (21) sve su prisniji, što smeta Milijaninom partneru Milojku Božiću (74). 

Naime, Milijana je prevarila Milojka s bivšim političarem, te više ne brine za njegovo mišljenje čak ni kada je Požgaj u blizini. No ovog puta nije Milojko taj koji je ponovo izazvao scenu, prenosi Avaz.

Požgaj je želio otići u izolaciju, a Milijana mu to nije dopustila pa je nastala svađa u koju se upetljao i Milojko te izvrijeđao zaručnicu.

- Pusti ga da ide. Ja ću ga pustiti van - govorio je Milojko gurajući Milijanu što dalje od Požgaja kako bi on mogao otići u izolaciju. 

- A gdje ćeš ga ti pustiti? - derala se Milijana pokušavajući odvući Požgaja da ne ode. Međutim, nije uspjela. Milojkovo povlačenje bilo je jače, kao i komentari. 

- A što si ti, tko si ti. Pusti čovjeka, ti si kriva za sve - obrusio joj je Milojko koji je pustio Požgaja van te je u kuću ušao zaštitar kako bi smirio par da ne dođe do veće svađe. 

 - Sad se možeš tako ponašati? Sad ti je dobro je l'? Sad ti ne trebaju nikakvi lijekovi? Sad te ne bole grudi? - pitala je Milijana zaručnika. 

- Jesi bezobrazna. Sram te bilo. Ganjaš čovjeka. Sama si tražila igru. Čovjek je oženjen, što tražiš od njega? Bezobraznice jedna - izjavio je Milojko i otišao razočaran od Milijane.

Nedugo nakon svađe  saznalo se kako je Milijana bila u vezi s muškarcem koji joj je davao novac za seksualne usluge. Ona je to nekoliko minuta poricala, a onda je priznala istinu, piše Kurir.

- Dobro, nisam bila s odvjetnikom nego sa suprugom jedne odvjetnice - rekla je.

Aleksandar je dodao da je upravo taj čovjek omogućio Milojku da uzme kredit. Milijana je zatim sjela u krilo Požgaju nakon čega je Milojko rekao:

- Prekidamo! Gotovo je. Idi ako hoćeš on da te je**, ja više neću - vikao je Milojko, a Milijana mu se cijelo vrijeme smješkala. 

- Viđao sam sve i svašta, ali ovakvu ku***cu nikad nisam vidio -  rekao je nakon svađe Milojko jednoj od natjecateljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 130

  • 27.04.2019.

    Love hurts, love scars, love wounds and marks

  • 27.04.2019.

    Ovo je sad postalo degutantno.. prodavanje nemorala sa Istoka.. da se razumijemo i ja sam zena, majka, sestra i sta vec.. tolerantna, zastitnicki sam nastrojena i dosta sam objektivna al ste stvarno pretjerali sa ovim .. mene ne a vidim ni ostale ne zanimaju ove teme jer su presle sve granice.. svaki dan isto, svaki dan tko je i kako koga.. ohladite malo ili nadjite neke druge teme. Ako zelite pisati vijesti iz susjedstva, ok , pisite al ne ovakve jer sam sigurna da imaju i dobrih stvari.

  • Philipp Plein 27.04.2019.

    Jel’ to onaj Milojko koji 3 dana i 3 noći nije silazio sa Đurđice?

Komentiraj...
Vidi sve komentare