To je to što me zanima!

Prekinut će? Aniston i Justin skoro uopće ne komuniciraju

Jennifer je bijesna na Justina zato jer je prepasivan oko vjenčanja i zbog toga se svađaju. Ona misli da je on prekršio obećanje da će se više angažirati oko svadbe
Vidi originalni članak

Zajedno u javnosti nisu viđeni već više od mjesec dana, a sada MailOnline donosi da Jennifer Aniston (45) i Justin Theroux (42) jedva komuniciraju. Iako se naveliko priča o njihovom vjenčanju i pripremama za isto, sve češće se šuška kako imaju problema u vezi. Nisu bili zajedno ni u utorak, na Jenniferinom rođendanu. Ona je slavila s Courtney Cox, a on je cijeli dan bio u New Yorku gdje je snimao i navečer tulumario u jednom noćnom klubu.

- Ovo je trebala biti godina u kojoj će se vjenčati, a svadba sada izgleda dalje no ikad. Jedva da komuniciraju i planovi za vjenčanje nisu se maknuli s mrtve točke. Ona je u Kaliforniji, a on u New Yorku i skoro se uopće nisu vidjeli od početka godine - otkrio je izvor blizak paru. 

Osim toga, Jennifer je navodno bijesna na Justina zato jer je prepasivan oko vjenčanja i već su se nekoliko puta posvađali zbog toga. Ona misli da je on prekršio svoje obećanje da će se više angažirati oko svadbe. Nikako da obavi sve pripreme oko datuma i ona osjeća da se on sada, 18 mjeseci nakon što su se zaručili, trudi manje no ikad.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • zof 14.02.2014.

    Njih dvoje trebali su angažirati svoje agente da ugovore hoće li se vjenčati, kada, zašto, gdje, vole li se, ne vole li se.. Onda bi njih dvoje samo došli u ponedjeljak u 08:00 i sve potpisali. Ovako im je sve komplicirano..

  • user_57334 14.02.2014.

    iliti ga "jennifer i justin prekidaju po 856. put, samo na 24 sata"

  • Mthesecond_ It_s ok 14.02.2014.

    Izgleda da se Đastinu ne žuri stati na ludi kamen,a možda se već i ohladio..I zato podržavam Jenn u njenom bijesu :) Treba ga dobro pritisnuti i vidjeti što zapravo hoće..Pa ne može dovijeka zavlačiti i otezati..Takve ljepotice ne čekaju,ne stavlja ih se na čekanje..Hoće li napokon naići onaj pravi za Jenn..Eh da sam bliže..

Komentiraj...
Vidi sve komentare