To je to što me zanima!

Prekršila je protokol na Božić: Meghan zagrlila obožavateljicu

Meghan je za Božić nosila odjeću s potpisom Victorije Beckham. Sve oči su bile uprte u nju i Kate Middleton zbog medijskih napisa da se njih dvije ne slažu baš najbolje...
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Meghan Markle (37) jučer je bila na svojoj prvoj božićnoj misi kao članica britanske kraljevske obitelji. Iako je pripadnicima kraljevske obitelji zabranjeno grljenje s fanovima, Meghan je to pravila prekršila kad je pohrlila zagrliti jednu djevojku koju je prepoznala s Instagrama.

NIKAD JEZIVIJE FIGURE Voštani Meghan i Harry slave Božić u blagdanskim vestama

Naime, njih dvije su se pratile dok je Meghan još imala aktivne račune na društvenim mrežama.  Kada je Meghan ugledala da djevojka drži natpis sa svojim korisničkim imenom s Instagrama, prišla joj je i zagrlila je. Ovo nije prvi put da vojvotkinja grli svoje fanove, isto je napravila i na turneji u Australiji.

Meghan je za Božić nosila odjeću s potpisom Victorije Beckham. Sve oči su bile uprte u nju i Kate Middleton (36) zbog medijskih napisa da se njih dvije ne slažu baš najbolje. Meghan i Kate su to opovrgnule i smješkale su se svim okupljenima. U društvu prinčeva Williama (36) i Harryja (34) te kraljice pohodili su božićnu misu, a tom prilikom Kate i Meghan odlučile su se za poprilično različite, a ipak skladne modne kombinacije. 

Dakako, i ovog su puta mediji i čitatelji cijelog dana komentirali koja je od vojvotkinja bolje pogodila sa svojim outfitom, a javnost se ovog puta priklonila na stranu Kate i njezinog tamno crvenog kaputa i šešira, dok je Meghan igrala na nešto sigurniju varijantu, noseći crnu kombinaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VIDI OVO! Ovo su ljubavna predviđanja za sljedeću godinu: Ovih 5 celebrity parova uskoro bi mogli pred oltar!

Idi na 24sata

Komentari 21

  • tomo100brt 26.12.2018.

    Čuj, prekršila protokol. Neka je onda izbace iz kraljevske obitelji i sve riješeno. Ali neće. U tim obiteljima sami protokoli, tradicije i sve se to mora poštivati. Jadni ti su oni koji imaju posla sa kraljevskim obiteljima. Postanu robovi. Nemaju slobodu. Sve bi ja to na njenom mjestu rasturio. Ništa ne rade, a imaju protokole. Ja joj se divim jer stalno krši protokole i radi po svome i na kraju joj ništa. Ona se sa njima zafrkava i oni joj ništa ne predstavljaju. To je dokaz da su kraljevi i kraljice samo jedna velika sprdačina. Ali narod to voli, pa eto im.

  • marci2812 26.12.2018.

    Hrpa hostaplera, a puk, sami su si krivi, vecina . neobrazovani, primitivni . nikad vise sirotinje u UK po ulicama, nego danas - a gdje je stara, zmracila par miliona na kajmanskim, i nikom nista, omaklo joj se, I ta drzava postaje polako dzamahirija,

  • 26.12.2018.

    sad će reći nisam znala

Komentiraj...
Vidi sve komentare