To je to što me zanima!

Preljubnik Tristan Thompson o očinstvu: True me promijenila

Košarkaš je svoju djevojku nekoliko dana prije poroda prevario s tri djevojke. Khloe je rodila dva dana nakon što je Daily Mail objavio fotografije na kojima njezin dečko ljubi drugu
Vidi originalni članak

Košarkaš Tristan Thompson (27) prvi put je javno progovorio o svojoj kćerkici True koju ima s reality zvijezdom Khloe Kardashian (33). Otkrio je koliko ga je očinstvo promijenilo.

OPSJEDAJU GA Khloé oprostila prevaru: Nije on kriv nego groupie djevojke

- Beba je jako dobro, jede, spava i to je uglavnom sve što radi - rekao je ponosni tata te dodao kako je imati dijete zaista poseban osjećaj.

- Mislim da je očevima djevojčica sve uvijek emotivnije, dok je sa sinovima opuštenije. Promijeni vas to puno, ja sam plakao kada sam je prvi put vidio u rodilištu - kazao je sportaš te dodao kao malena ima zelene oči i jako gustu kosu.

Podsjetimo, košarkaš je svoju djevojku nekoliko dana prije poroda prevario s tri djevojke. Khloe je rodila  12. travnja, dva dana nakon što je Daily Mail objavio fotografije na kojima njezin dečko ljubi šankericu Lani Blair (29) i dvije nepoznate djevojke. 

VIDI OVO: Novi trend: Povećavanje bradavica je sada IN!?

Jedna od djevojaka s kojima je Tristan prevario Khloe se nedavno oglasila preko društvene mreže i napisala kako je sportaš došao k njoj u hotel. Dodala je kako će košarkaš uskoro opet postati otac jer je ona upravo trudna s njim.   

VEĆ JU PRATI 128.000 Khloe otvorila Instagram šest dana staroj kćeri: Zove se True

Prva Khloeina reakcija bila je oprostiti Tristanu prevaru i za sve okriviti 'groupie djevojke' koje se oko njega skupljaju, pa je zajedno s njezinim sestrama, mamom i prijateljicom bio i na porodu malene True. No dan kasnije ga je reality zvijezda ipak izbacila iz zajedničkog doma, vile pokraj jezera u Ohiju.

VIDI OVO: 6 najčudnijih mjesta za seks

Ipak, čini se da stvari sada idu nabolje jer je Tristan u spomenutom intervjuu rekao kao bi s Khloe volio imati još djece.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Bungevoj_1 15.05.2018.

    Mora da ima 30cm pa mu je oprostila 😂

  • 15.05.2018.

    99% muskaraca napravi isto ili bi napravilo...samo sto neki to rade a da nitko nezna i nisu u novinama, il su pametniji pa ne naprave djete... al da se ne zavaravamo da su nasi drukciji , ne nisu samo se prave da jedu. E sad ima i obaj 1% , koji su stvarno drukciji al njih je malo i cinimi se jako tesko naci. Ja vjerujem, al samo vjerujem da je moj u tih 1%... a dal’ je neznam?

  • 15.05.2018.

    nema tu ljubavi čim se prevari

Komentiraj...
Vidi sve komentare