To je to što me zanima!

Premijera spota: Bend Baby Blue predstavlja singl 'Ovisan'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Spot je sniman pod redateljskom palicom Tvrtka Barešića iz 'Vidokk Visuals-a' na mnogo lokacija u gradu Zagrebu, ali i izvan njega, te ima zavodljivi ljetni štih
Vidi originalni članak

Bend Baby Blue predstavlja spot za svoj četvrti singl 'Ovisan'. Spot je sniman pod redateljskom palicom Tvrtka Barešića iz 'Vidokk Visuals-a' na mnogo lokacija u gradu Zagrebu, ali i izvan njega, te je svojim ljetnim štihom odlična najava za nadolazeću turneju benda Baby Blue po Jadranu.

Pjesma 'Ovisan' donosi i novi zvuk benda, koji ovaj put karakterizira zanimljiva kombinacija elemenata pop glazbe i energičnog prizvuka rock glazbe. Glazbu, tekst, aranžman i produkciju potpisuje gitarist benda, Ivan Zečić. 

Baby Blue mladi je zagrebački bend koji postoji tek nešto više od godinu i pol dana, a iza sebe ima tri singla; 'Bježim', 'Provokacije' i 'Gdje smo sad' i više od 50 nastupa u Zagrebu i okolici. 

Bend čine Ivan Penezić (vokal), Ivan Zečić (gitara), Filip Deriš (bas gitara), Dominik Žagmešter (klavijature) i Ivan Radelić (bubanj). 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Jeeleenaayy 12.08.2014.

    Ništa posebno što se glazbe tiče, a video spot je loš.

  • Sharks 06.08.2014.

    dobio san instant proljev

  • blonde 06.08.2014.

    lijepa pjesma, pjevač ima dobar glas, ova je pjesma daleko bolja od cajki....bravo dečki, malo osvježenja na glazbenoj sceni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare