To je to što me zanima!

Premijera spota: Galdaria predstavlja novi singl 'Slika'

Kao autor Opće Opasnosti Mario Vestić napisao je njihove najveće hitove kao što su 'Jednom kad noć', 'Uzalud sunce sja', 'Pobjeg'o sam', 'Nenapisana stranica'...
Vidi originalni članak

Grupa Galdaria iz Županje nakon nekoliko godina pauze predstavlja novi singl i spot. Radi se o pjesmi 'Slika', za koju je glazbu i tekst napisao jedan od najboljih domaćih autora, Mario Vestić, ujedno i pjevač benda. Kao autor Opće Opasnosti Mario Vestić je napisao njihove najveće hitove kao što su pjesme 'Jednom kad noć', 'Uzalud sunce sja', 'Pobjeg'o sam', 'Nenapisana stranica' i ostali hitovi.

 Članovi grupe Galdaria su Dražen Pešić (gitara), Danijel Peršić (bubanj), Nikola Berać (bas) i Mario Vestić (vokal). Bend je otkrio da rade i na novom albumu, koji bi se u prodaji trebao naći krajem ove godine pod okriljem Croatia Recordsa.

Režiser spota 'Slika' je Dražen Rukavina, a video potpisuje Nomokor Film Produkcija. Sniman je na lokaciji stare osnovne škole u Županji koja je pred rušenjem. 

- Vežu nas uspomene za školu, jer je većina nas iz benda tu školu pohađala - rekli su dečki. Osim članova benda, u spotu se pojavljuju Verica Vestić i Davor Macner.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mazaluna 26.04.2015.

    Odvratno barem 70 posto naših spotova je snimljeno na smetištima porušenim zgradama to se nekada davno snimalo ali jeftino je po to stalno furaju.Još su gori spotovi Dragojevića sa onim ležečim indijancem blatom uglavnom ODVRATNO.FUJ

  • hende007 23.04.2015.

    Nije loše, a nije ni ništa posebno.

  • popit ću ti krv 23.04.2015.

    non me gusta

Komentiraj...
Vidi sve komentare