To je to što me zanima!

Premijerno pogledajte spot za Bebekovu novi singl 'Ožiljak'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Spot koji su režirali Sandra Mihaljević i Marko Dimić svojevrsni je tribute spotovima iz 80-tih kada se mahom u videima dočaravala atmosfera studijskog snimanja
Vidi originalni članak

"Ožiljak" je nakon regionalnog mega hita "Gdje sam bio", šesti singl sa hit albuma "Kad poljubac pomiješaš sa vinom" Željka Bebeka. Video spot koji su režirali Sandra Mihaljević i Marko Dimić svojevrsni je tribute spotovima iz 80-tih kada se mahom u videima dočaravala atmosfera studijskog snimanja, a u spotu se uz Željka pojavljuju i članovi njegovog pratećeg benda sa kojima održava redom rasprodane koncerte diljem Hrvatske. Sa pjesmom "Ožiljak" Bebek će nastupiti na CMC festivalu u sklopu kojega će održati i samostalni koncert povodom obljetnice obilježavanja 40 godina karijere. 

- Počašćen sam što ponovo nastupam na CMC festivalu i to sa još jednom pjesmom s mog posljednjeg studijskog albuma. Iako sam u zadnje vrijeme bio dosta aktivan na mnogim projektima i imao male zdravstvene tegobe izuzetno sam zadovoljan činjenicom da sam uprkos svemu snimio jako lijep retro spot za pjesmu koju je napisao Branimir Mihaljević - kazao je Željko Bebek.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mjesečeva sjena 20.05.2014.

    koja fora dat ime pismi a već postoji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare