To je to što me zanima!

Premijerno pogledajte spot za 'Jelo, Jelena' Sandija Cenova

Na portalu 24 sata premijerno pogledajte spot za pjesmu 'Jelo, Jelena' sa Sandijeva posljednjeg albuma. Posebno iznenađenje pjesme je suradnja s Anom Rucner
Vidi originalni članak

Većina kadrova za spot snimljena je na velikom koncertu u zagrebačkom Green Goldu na kojem je Sandi Cenov obilježio 20 godina glazbene karijere. Na portalu 24 sata premijerno imate priliku vidjeti spot za pjesmu 'Jelo, Jelena' sa Sandijeva posljednjeg albuma 'To je to'. Posebno iznenađenje pjesme je suradnja s violončelisticom Anom Rucner .

Publika je odlično prihvatila Sandijev novi album što se najbolje moglo vidjeti na njegovom rođendanskom koncertu na kojem je publika zajedno s njim otpjevala većinu pjesama. Atmosfera koja je tu večer vladala Green Goldom osjeća se i u spotu.

Album 'To je to' donosi 11 pjesama, od kojih su dva bonus tracka. Većinu pjesama potpisuje Sandi, ali i tim suradnika koje je okupio na albumu, poput Ante Pecotića i Igora Ivanovića.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zdrawe 08.12.2012.

    ma sve 5 samo ideja ko ideja je inace vec isfurana,, j.b.stulic ima 30-40 snimaka kojekakvih sevdalinki, narodnjaka il evergrina.. pa i ovu pjesmu,,i to vec duze vrijeme,,pa mi zato ova ideja dode ko fotokopirni aparat..

  • hemerfol 07.12.2012.

    hm..slusam metal,ali ovog likica pljujete bezveze,frajer ima love kao pljeve,i boli ga briga..svakih sto godina se pojavi u medijima,jer se ne gura i ne namece,izda album kada mu se da,pise pjesme kako on to hoce a ne kako mu menadjeri narede i to postujem..bolji je od svake pevaljke na koje slini pola hrvatske a koje mjesec dana uce tekst pjesme prije nego ju snime....u svakom slucaju on moze reci da pjeva jer to voli a ne samo da bi zaradio jer je jasno kao dan da pjevanjem i ne zaradi bas previse

  • DannyZg 07.12.2012.

    Koji Sandi?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare