To je to što me zanima!

Preminula 25-godišnja reperica Chynna: 'Jako ćeš nedostajati'

Chynna se isprva probila u modelingu, a za Ford Models potpisala je još kao djevojčica, sa samo 14 godina. Poznati rap kolektiv A$AP Mob uzeo ju je pod svoje još kao tinejdžerku te je ubrzo izbacila prve singlove
Vidi originalni članak

Reperica Chynna preminula je u 25. godini, a njezina obitelj potvrdila je tragičnu vijest preko menadžmenta glazbenice. Uzrok smrti zasad nije poznat.

- Bila je duboko voljena i strašno će nam nedostajati - kratko su objavili u priopćenju povodom smrti mlade reperice iz Philadelphije. 

Chynna se isprva probila u modelingu, a za Ford Models potpisala je još kao djevojčica, sa samo 14 godina. Poznati rap kolektiv A$AP Mob uzeo ju je pod svoje još kao tinejdžerku te je ubrzo izbacila nekoliko uspješnih singlova kao što su 'Selfie' i 'Glen Coco'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nije krila da je upavši u taj svijet dospjela i u probleme s raznim ovisnostima. Sumnjivo društvo učinilo je svoje pa je Chynna u svojim tekstovima često opisivala upravo tu borbu, a u jednom od intervjua za Pitchfork priznala je i kako je bilo trenutaka kad nije bila u stanju nastupiti te večeri i raditi svoj posao te je shvatila da nešto mora promijeniti u životu. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 09.04.2020.

    Nikad čuo, ništa čudno s obzirom da joj najpopularnija pjesma ne broji niti pola milje pregleda, znam hrpu underground izvođača koji bez problema natuku par milja po videu. Ali bitno da ste vi napisali da je imala par uspješnih singlova.

  • ćiribu_ćiriba 09.04.2020.

    Šteta, lijepa (prirodno) i odlična reperica...

  • minđa 09.04.2020.

    Šteta mlade lijepotice :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare