To je to što me zanima!

Preminula je dvojnica Kim Kardashian: Bila na plastičnoj operaciji pa imala srčani udar

Američka zvijezda stranice za odrasle i dvojnica Kim Kardashian umrla je od srčanog udara nakon što se oporavljala od plastične operacije
Vidi originalni članak

Christina Ashten Gourkani, koja je na internetu bila poznatija kao Ashten, umrla je u 35. godini u četvrtak, i to samo nekoliko sati nakon plastične operacije, pišu strani mediji. 

Ožalošćena obitelj na internetu je podijelila tužnu vijest te otvorila GoFundMe stranicu s namjerom da im se pomogne platiti pogreb koji će biti sljedeći tjedan. U javnom je priopćenju obitelj izrazila šok i tugu zbog Christinine smrti.

POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE Vizažist Kim Kardashian otkrio tajnu njezinog svježeg izgleda: 'Ona me naučila kako to raditi'

- S dubokom tugom i neizmjerno teškim slomljenim srcem moramo podijeliti najpotresniju, nesretnu i neočekivanu smrt naše prekrasne voljene kćeri i sestre Christine Ashten Gourkani - napisali su te rekli kako je obitelj nazvana u 4.30 ujutro s vriskovima da Ashten umire.

Obitelj je opisala da je taj poziv bio poput noćne more. Christinino zdravlje naglo se pogoršavalo zbog srčanog zastoja. 

IMAO JE 25 GODINA Preminula još jedna mlada K-pop zvijezda: Mračna industrija poznata je po 'maltretiranju'

Također, opisali su je kao 'tako brižnu slobodnu dušu punu ljubavi koja je uvijek nalazila vremena da izmami osmijeh na bilo čije lice s kojim bi se susrela', a mnogi njezini obožavatelji i pratitelji odali su počast zvijezdi nakon tužne vijesti.

Christinina kolegica, koja je također umalo preminula zbog plastične operacije, odala joj je počast na Instagramu.

- Ne poznajem je, ali uvijek bih je nasumično vidjela na Instagramu i mislila da je stvarno lijepa, ali tako je tužno da je upravo umrla od plastične operacije - napisala je Mary Magdalene.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • langweilig 27.04.2023.

    Eto sad nek je lijepa u grobu. Sama kriva

  • 27.04.2023.

    Kao i cigarete, svi znaju da stete...a svejedno ih konzumiraju.

  • J&R 27.04.2023.

    Vrijedilo je????

Komentiraj...
Vidi sve komentare