To je to što me zanima!

Uginula je Stella iz Moderne obitelji: 'Svi su se igrali s njom'

Ed O'Neill ju je obožavao. Bilo je vrlo lako raditi s njim jer je pazio na nju. Kad god su snimali scene u dvorištu pored bazena uvijek je govorio neka donesu Beatrice suncobran jer je izložena suncu, rekla je vlasnica Guin
Vidi originalni članak

Uginula je zvijezda serije 'Moderna obitelj', francuski buldog Stella, javlja People. U seriji njezin vlasnik bio je Jay Pritchett, kojeg je utjelovio Ed O'Neill (73). 

U stvarnom životu pas se odazivao na ime Beatrice, a za seriju ju je pripremala agencija 'Good Dog Animals', koja trenira životinje za televiziju i film.

Vlasnici Guin i Steve Solomon su 2017. godine pričali o Beatriceinom radu na setu 'Moderne obitelji'.

- Ed O'Neill ju je obožavao. Bilo je vrlo lako raditi s njim jer se o Beatrice brinuo i uvijek je pazio na nju. Kad god su snimali scene u dvorištu pored bazena uvijek je govorio neka donesu Beatrice suncobran jer je izložena suncu - rekla je Guin. 

Beatrice se prvi put pojavila u četvrtoj sezoni serije kad je zamijenila prethodnu kujicu Brigitte. 

- Uvijek smo se stavljali u njezin kavez kad nije bila u sceni, jer bi inače trčala po setu, a kad bi došao red na nju mahala je repom i trebalo nam je vremena da je smirimo. Ekipa se, naravno, voljela igrati s njom izvan seta jer je bila jako zabavna. Doista je bila dio obitelji - dodala je Guin.

U veljači serija je završila sa snimanjem, a posljednja epizoda trebala bi se emitirati u travnju. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • frenky___ 17.03.2020.

    Ah ker ko ker,mora i on krepati

  • Internet Junkie na odvikavanju 16.03.2020.

    Počivala u miru. Neka joj je vječna slava. Po Kristu, i s Kristom, i u Kristu, tebi Bogu Ocu svemogućemu, u jedinstvu Duha Svetoga, svaka čast i slava u sve vjeke vjekova. Amen. ▽(´ᴥ`)▽

  • nataodinata 16.03.2020.

    Mahala repom?! Pasmina koja se koti bez repa. Slatki cuko. Šteta. Bolje da nisu napisali koliko je bila stara da se sad ne bi ubedirali valsnici fransuskih buldoga, jer kujica je sjajno izgledala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare