To je to što me zanima!

Preminula kći slavnog repera: 'Borila se sa zlom, ne trebamo se bojati o tome razgovarati'

Naša obitelj se nosi s velikom tugom zbog gubitka moje male sestre Tytane. S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša obitelj mogla tugovati. Cijenimo sve molitve, ljubav i podršku, napisao je reper
Vidi originalni članak

Američki reper Percy Robert Miller (52) poznatiji kao Master P, objavio je da je preminula njegova kći Tytyana Miller. Borila se s ovisnošću i psihičkim problemima.

- Naša obitelj se nosi s velikom tugom zbog gubitka kćeri Tytyane. S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša obitelj mogla tugovati. Cijenimo sve molitve i podrške. Duševne bolesti i zlouporaba droga pravo su zlo o kojem se ne smijemo bojati razgovarati. S Bogom ćemo to prebroditi - napisao je reper na Instagramu.

U 67. GODINI Preminuo glumac Ray Liotta

Ovu tužnu vijest podijelio je i Tytyanin brat Romeo.

- Naša obitelj se nosi s velikom tugom zbog gubitka moje male sestre Tytane. S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša obitelj mogla tugovati. Cijenimo sve molitve, ljubav i podršku, i iako su ovo tužna vremena, zauvijek sam zahvalan za uspomene koje sam imao sa svojom nevjerojatnom sestrom. Ljubav prema svojim najmilijima, život je kratak - napisao je.

Reper je karijeru ostvario devedesetih godina s grupom TRU. Iza sebe ima 15 objavljenih albuma, a njegov singl Make 'Em Say Uhh! dosegnuo je 1997. platinastu naknadu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Čmar Finger 31.05.2022.

    Ja gledam sebe i svoje financije i proračun mi ne dopušta da pomislim koristiti narkotike....

  • 31.05.2022.

    Nema gore za čovjeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare