To je to što me zanima!

Preminula manekenka koju je Kate Moss smatrala 'sestrom'

Na neki način, droga me spasila jer inače bih se ubila, rekla je Annabelle jednom prilikom. Zvijezda u reality emisiji 'Žene Londona' bila je ovisna o heroinu još od 16. godine, no tvrdila je da se odviknula
Vidi originalni članak

Annabelle Neilson, manekenka koju je Kate Moss (44) smatrala 'sestrom', preminula je u 50. godini života. Tijelo je pronađeno u njezinom domu vrijednom 3.1 milijuna funti (oko 25 milijuna kuna). Policija je rekla da njezina smrt nije sumnjiva, prenosi Daily Mail.

Zvijezda u reality emisiji 'Žene Londona' bila je ovisna o heroinu još od 16. godine, no tvrdila je da se odviknula.

- Na neki način, heroin me spasio jer inače bih se ubila - rekla je jednom prilikom.

NAPILA SE NA TULUMU Kate Moss iskočila iz torte pa pokazala 'previše' ispod haljine

Jedna od njezinih posljednjih fotografija je s vjenčanja njezinog bivšeg dečka Edwarda Spencera Churchilla, polubrata vojvode od Marlborougha, u 'Blenheim Palaceu' u Woodstocku gdje je pozirala je s Kate.

Manekenka je posljednja vidjela modnog dizajnera Alexandera McQueena živog prije njegovog samoubojstva 2010., te ju je smrt shrvala budući da je bila njegova muza od 22.

'VELIKO POSTIGNUĆE' Kate Moss: 'Djevičanstvo sam izgubila s 14 i hvalila se time'

- Bio je moj brat, moj dečko, moja srodna duša. Većinu vremena su me ljudi zvali gospođa McQueen. Često smo dijelili isti krevet - rekla je za Daily Mail 2015. Dodala je da je bila sretnija s njim nego s bilo kim drugim, te da ju je čak zaprosio, ali je odbila i zažalila zbog toga. 

VIDI OVO! Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Šokirala je javnost kad se 1994. vjenčala s Natom Rothschildom. Upoznali su se na plaži u Indiji, a Natovi roditelji su bili zaprepašteni njegovim 'vulgarnim' izborom supruge, iako je Annabellina baka bila u rodu s Kraljicom Majkom, koja je preminula u 102. godini života. Bili su u braku tri godine, a nakon razvoda manekenka je dobila ogromnu svotu novca.  

PARIZ FW Alexander Mcqueen: Erotična Scarlet O'Hara stigla je na pistu

Dvije godine nakon, Rothschild je oženio Lorettu Basey (27), a išao je i na spojeve s Natalie Portman (37) i Ivankom Trump (36). 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • GlobalHawk 17.07.2018.

    Kome je ovo lijepo...savjetujem posjetu oftalmologu. Pod hitno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare