To je to što me zanima!

Preminuo je admiral William Ross iz serije 'Zvjezdane staze'

Pojavio se u legendarnom 'Dallasu', humorističnoj seriji 'Pod istim krovom' te u sedmoj sezoni znanstvenofantastične serije 'Zvjezdane staze: Deep Space 9'
Vidi originalni članak

Barry Jenner (75) u utorak je u Los Angelesu izgubio bitku s leukemijom. Ostao je zapamčen po ulogama u 'Dallasu', 'Zvjezdane staze' i 'Pod istim krovom'.

Pojavio se u 12 epizoda u sedmoj sezoni znanstvenofantastične serije 'Zvjezdane staze: Deep Space 9' te tumačio admirala Williama Rossa. Bio je zapovjednik armade Zvjezdane flote tijekom Dominijskog rata.

U seriji 'Pod istim krovom' glumio je šefa policajcu Carlu Winslowu, a imao je gostujuću ulogu i u 'Walkeru, Teksaškom rendžeru'.

Sućut Barryjevoj obitelji i tugu zbog odlaska glumca izrazio je njegov kolega iz Star Treka, Armin Shimerman koji je u seriji glumio barmena Quarka.

- Srce mi je slomljeno. Tugujem i ne vjerujem. Moj dobar prijatelj Barry Jenner je preminuo. Sućut Suzanne i svima koji su ga voljeli - napisao je Armin. 

Jenner je bio u braku sa Suzanne Hunt-Jenner s kojom je glumio u hororu 'Popcorn' 1991. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • montello 11.08.2016.

    rip admirale, ove zvjezdane staze uz 1 i 2 enteprise su mi najdraže ,intro odličan

  • alanford1 11.08.2016.

    vorp ejt,ingejđt tu d stars

  • Mthesecond 11.08.2016.

    Faca je bio,baš mu je pristajala ta uloga...75 godina imao...Tko bi rekao,a mladoliko je djelovao...Genijalna serija,ispred svog vremena,nisam je propuštao i pamtim sve posade....Zbogom admirale..

Komentiraj...
Vidi sve komentare