To je to što me zanima!

Preminuo legendarni britanski voditelj i komičar u 96. godini

Među gostima njegove emisije kroz godine su se 'izredali' mnogi poznati, a jedna od najslušanijih emisija bila je ona kada je ugostio princa Charlesa, velikog obožavatelja Parsonsovog lika i djela
Vidi originalni članak

Dugogodišnji britanski komičar i voditelj kultne radijske emisije 'Just A Minute' ('Samo minutu'), Nicholas Parsons (96), preminuo je nakon kraće bolesti, prenose brojni britanski mediji. 

Parsons je u Velikoj Britaniji bio obožavano lice i glas, kojeg su slušatelji BBC-jevog radija iznimno cijenili. Emisiju je počeo voditi još davne 1967. godine, a njezin format je do posljednjih dana ostao gotovo potpuno isti. 

Zanimljivo, 2018. je Parsons propustio prvu svoju emisiju nakon više od 50 godina. Zabrinuo je tada vremešni voditelj svoje fanove i slušatelje, ali BBC je ubrzo smirio situaciju i pojasnio kako se radi tek o kratkom odmoru kojeg je Nicholas odlučio uzeti nakon više  desetljeća. Zamijenio ga je tada nakratko Gyles Brandreth (72).

Među Parsonsovim gostima emisije kroz godine su se 'izredali' mnogi poznati, a jedna od najslušanijih emisija bila je ona kada je ugostio princa Charlesa (71), velikog obožavatelja Parsonsovog lika i djela. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ 28.01.2020.

    Tako mlad...šteta

  • S.T.A.R.S 28.01.2020.

    Mlad čovjek

  • evo ja 28.01.2020.

    ne piše od čega je umro

Komentiraj...
Vidi sve komentare