To je to što me zanima!

Preminuo Oliverov klavijaturist Aljoša, liječio se od korone...

Goran Franić Njoko jedva je pronalazio riječi kojima bi opisao svoju tugu. Aljošu je znao dugo, 30 godina su bili zajedno u bendu Dupini i svirali s legendarnim Dragojevićem
Vidi originalni članak

Aljoša Draganić Vrančić, klavijaturist grupe Dupini, preminuo je u subotu ujutro u klinici Fran Mihaljević u Zagrebu u 59. godini. Ondje je bio 15-ak dana, liječio se od koronavirusa. 

Vijest o smrti potvrdio nam je njegov prijatelj Goran Franić Njoko, koji je s njim bio na sceni oko 30 godina.

UMRO OLIVEROV KLAVIJATURIST 'Žena ga je vidjela u utorak. Da je bar znala da je to zadnji put'

- Istina je, preminuo je. Meni je nepojmljivo to da smo ga danas izgubili - s tugom u glasu nam je rekao Njoko. Dodao je i kako se dugo borio s koronom, a kada se stanje pogoršalo, prebacili su ga u Zagreb. 

Dupini su bili prateći bend Olivera Dragojevića, s njim su odradili stotine koncerata i razne turneje. Goran će ga pamtiti po raznim zajedničkim svirkama, brojnim putovanjima i šalama. 

Idi na 24sata

Komentari 148

  • Fantasy_1 21.08.2021.

    Jadnici sta tu spominjete cjepiva ,urotu,zastrašivanja i ostala sranja odjebite i od srca vam želim da vam bližnji pocrkaju od korone a da se drugi sprdaju na njihov račun!!!!

  • 09051959ve 21.08.2021.

    Žao mi je čovjeka, ali čudno je da baš svi ovi koji su donekle poznati umiru od te Korone i da se o tome odmah piše u novinama, valjda da se ljude ustraši i potakne na cijepljenje.

  • 21.08.2021.

    Ni doktori nisu više što su nekad bili osobito u Zaraznoj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare