To je to što me zanima!

Iznenada u 40. godini preminuo član zagorskog sastava Fakini

Tamburicu je Željko počeo svirati još u osnovnoj školi. U Fakinima, iznimno popularnom bendu u zagorskom kraju, svirao je i bubnjeve. Godinama su na glasu bili kao najveći zabavljači u županiji
Vidi originalni članak

Željko Jakuš (39), glazbenik i član zagorskog tamburaškog sastava Fakini preminuo je u subotu navečer, samo stotinjak metara od kuće, kad je u automobilu doživio srčani udar prenosi lokalni portal Zagorje.com, a potvrdili su nam nesretnu vijest i njegovi kolege iz benda. Hitna nije mogla ništa učiniti.

Iznenadna smrt omiljenog zabavljača šokirala je mnoge u njegovom kraju. Pišu kako je Željko uvijek bio nasmijan i spreman zabaviti sebe i sve oko sebe.

Tamburicu je počeo svirati još u osnovnoj školi. U Fakinima, popularnom bendu u zagorskom kraju, svirao je i bubnjeve. Godinama su na glasu bili kao najveći zabavljači u županiji. 

Nakon što ih je za života zabavljao, Željkova tragična sudbina rastužila je Zagorce. Molba obitelji je da na njegovom sprovodu zasviraju upravo tamburaši. U utorak 15. rujna u 17 sati je ispraćaj na groblju u Bedekovčini.

Idi na 24sata