To je to što me zanima!

U 69. godini je preminuo bivši suprug glumice Mije Begović

Nije poznato od čega je građevinski poduzetnik bolovao. Željko i Mija su bili u braku šest godina, a sporazumno su se rastali 2010. godine...
Vidi originalni članak

Bivši suprug glumice Mije Begović (55), poduzetnik Željko Žnidarić je preminuo u 69. godini života, prenosi Večernji list. Nije poznato od čega je građevinski poduzetnik bolovao.

Željko i Mija su bili u braku šest godina, a sporazumno su se rastali 2010. godine. 

- Ljubav jednostavno više ne živi na našim adresama - objasnila je tada Mia.

Nakon rastave neko vrijeme su bili u korektnim odnosim, a onda su se sporili oko imovine. Dok je ona bila u showu 'Preživljavanje', on je promijenio brave na vratima stana.

 - Taj stan nakon rastave trebali smo prodati i podijeliti dobit, a ja sam se htjela vratiti u stan u Nodilovu gdje sam prije živjela - rekla nam je tada Mia zbog koje su ispred stana dolazili i liječnici jer je glumica tvrdila da je uganula nogu. Naknadno su uspjeli riješiti pitanje prava vlasništva i razmirice oko imovine.

Mia iz prvog braka s bivšim vaterpolistom Ronaldom Lo­patnyjem ima kći Maju Lenu (26), a Žnidarić je za sobom ostavio dva odrasla sina.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • alexkler 05.10.2018.

    Počivao mu miru točno se sjećam kada je Mia išla na Survivor i vrati se,zove novinare ,kampiranje pred stanom a bivši se zaključao.

  • purgerica prva 05.10.2018.

    Ne mogu vjerovati, pa nisam znala da je bolestan. iskrena sućut sinovima, Matku i Borni. Jel vidite što je ova bezdušna sponzoruša učinila?

  • PRAVILO BROJ 8 05.10.2018.

    nije ni njem bilo lako,bile su mo to najstresnije godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare