To je to što me zanima!

Prepolovio se Zdravko: Zbog bolesti žući mora biti na dijeti

ZDRAVSTVENI PROBLEMI Šef Dinama zbog bolesti žući imao je dvije operacije i mora biti na dijeti. Na otvorenju restorana Anice i Roberta Kovača pio je samo vodu
Vidi originalni članak

U manje od dva mjeseca Zdravko Mamić (54) smršavio je 15 kilograma. Šef Dinama zbog bolesti žući imao je dvije operacije i mora biti na dijeti.

Na otvorenju restorana Anice (37) i Roberta Kovača (39) u zagrebačkim Sesvetama Mamić je pio samo vodu i djelovao puno mirnije nego inače. Uzvanici su ga zabrinuto gledali i pitali zašto je toliko smršavio. Žučni bolesnici u akutnoj fazi samo jedu dvopek i piju čaj od kamilice, a zatim se u prehranu uvode juhe i lagana jela. Trebaju jesti male obroke bazirane na mliječnim i škrobnim proizvodima, povrću te bijelom mesu i teletini. Masnoće gotovo uopće ne smiju konzumirati, a jaja su strogo zabranjena. 

Mamić je zbog zdravstvenih problema i prije operacije počeo ići na terapije i vježbe. U restoranu veliku je pozornost izazvala supruga Nike Kovača (42), plavokosa Kristina, jer se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti. Gradonačelnik Milan Bandić prerezao je vrpcu.

Idi na 24sata

Komentari 195

  • prckoado 26.12.2013.

    Zdravko,samo nam brzo ozdravi,i Sretan ti Božić!

  • GrgaPrgomet1941 26.12.2013.

    A kako drukčije da završi ? ..........................................iza svakog velikog bogatstva stoji velik zločin.................................................................da bi neko imao previše mora se uzeti onome koji ima premalo........zakon spojenih posuda

  • TiborBalog 25.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare