To je to što me zanima!

Prepoznajete li ga? 'Furao' je aparatić za zube i šiltericu

Nogometaš Real Madrida čestitao je svom prijatelju rođendan, prisjetivši se njihovog zajedničkog djetinjstva. Kovačić danas najradije odijeva odjela i klasične ležerne kombinacije, no kao 'klinac' je izgledao drugačije
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić (23), koji je već sa pet godina zaigrao nogomet na akademiji austrijskog Lask Linza, čestitao je svom prijatelju rođendan zajedničkom fotografijom iz tinejdžerskih dana. 

- Sretan rođendan, veliki brate. Volim te - napisao je nogometaš Real Madrida na fotografiji. 

Kovačić na fotki ima široki osmijeh pa je pokazao i aparatić za zube. Glavu mu 'krasi' šilterica koju je okrenuo naopako. 

Bivši Dinamovac danas je poznat po jednostavnom i elegantnom stilu, a najradije odijeva odijela i klasične ležerne kombinacije. Talentirani veznjak postao je i miljenik žena, no njegovo srce osvojila je Izabel Andrijanić, s kojom se vjenčao u lipnju prošle godine, u Sesvetskim Selima. Prije toga su bili sedam godina u vezi, a upoznali su u crkvi u kojoj je Mateo bio ministrant, dok je Izabel pjevala u župnom zboru Lilium. 

Nogometaš je ponosan na svoju suprugu jer je sa sestrom Ivanom pokrenula posao. U Madridu je počela proizvoditi opremu za novorođenčad od ekoloških materijala, a Mateo je za potrebe predstavljanja dječje kolekcije pozirao kao model držeći na ramenima nećakinju svoje zaručnice. 

Baš kao i Mateo, i Izabel njeguje elegantni stil, kojeg voli 'začiniti' brendiranim modnim dodacima. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • komentator__Luka 13.03.2018.

    pa vidi se odmah da je kovačić

  • barbaboro 13.03.2018.

    pa i nije baš previše narastao, od "klinačke" dobi.....

  • grigor_1 13.03.2018.

    valjda bi bilo normalno da je izgledao kao sada

Komentiraj...
Vidi sve komentare