To je to što me zanima!

Džontra, jesi to ti? Holivudska zvijezda je promijenila imidž...

U nadolazećem filmu John Travolta glumi Moosea, najvećeg obožavatelja fiktivne filmske zvijezde Huntera Dunbara, kojeg glumi Devon Sawa. Opsjednut je njime
Vidi originalni članak

Glumac John Travolta (65) izgleda neprepoznatljivo u novoj ulozi u filmu 'The Fanatic'. Mnogi obožavatelji holivudskog glumca na prvi pogled dok su gledali trailer nisu shvatili da je riječ o njemu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U nadolazećem filmu Travolta glumi Moosea, najvećeg obožavatelja fiktivne filmske zvijezde Huntera Dunbara, kojeg glumi Devon Sawa (40). Opsjednut je njime u tolikoj mjeri da je spreman sve učiniti kako bi dobio njegov autogram. 

Kad konačno uspije nabaviti adresu i pojavi se Hunteru pred vratima, bijesna reakcija njegovog idola u njemu izaziva želju za osvetom, a onda stvari počinju poprimati sve mračnije tonove...

- Hej, ne možeš samo tako banuti na moj privatan posjed! Slušaj, stari, ne znam kako si me pronašao, ali ne želim te nikad više vidjeti u ovom susjedstvu - zaprijetio je Hunter zaluđenom fanu ni ne sluteći što će mu se sve dogoditi poslije tog. 

Ovih dana objavljen je trailer za film, a u američka kina stiže krajem kolovoza. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ĐorđePatković 28.07.2019.

    a kapa izgleda kao kosa

  • copyright 28.07.2019.

    u stvarnosti, Travolta je potpuno ćelav.I bolje bi bilo da napravi kao Bruce Willis, koji, kada je vidio da rapidno ćelavi, jednostavno je potpuno obrijao glavu. I super izgleda.

  • jašem konjića 28.07.2019.

    A zakaj je ova sa napumpanim usnama tu sa videom??..sama sebe reklamira ili sta?..sam slucajno stisnul

Komentiraj...
Vidi sve komentare