To je to što me zanima!

Prepoznajete li ga? Popularni pjevač se prisjetio djetinjstva

Kopanje po starim fotografijama danas najčešće završava na društvenim mrežama pa ni Luka Nižetić nije izdržao, a da ne podijeli fotografiju dok je još bio dijete
Vidi originalni članak

Pjevač Luka Nižetić (35) na Instagramu je objavio svoju staru fotografiju kojom je oduševio obožavatelje. 

- Baš si bio sladak, a i sada si - komentirali su.

Kopanje po starim fotografijama danas najčešće završava na društvenim mrežama pa ni Luka nije izdržao, a da ne podijeli sliku iz djetinjstva.

PROMO Što Luka Nižetić i Sam Smith imaju zajedničko?

Uz fotografiju je stavio opis 'Dalmatinac nosi lančić oko vrata'. Na fotografiji evocira imidž legendarnog pjevača Miše Kovača (77), koji je 1984. u sličnom modnom izdanju objavio pjesmu čiji je naslov Luka stavio u opis. 

Osim uživanja u fotografijama iz davnih dana, Luka ovih dana promovira novu pjesmu 'Ludilo brale', u kojoj se pojavljuju pjevač Miroslav Škoro (56) te glumac i voditelj Rene Bitorajac (47).

PREMIJERA: 'LUDILO BRALE' Luka ima hit s predsjedničkim kandidatom: Stavi ritma, lega!

 

- Činjenica je da smo ovu suradnju dogovorili prije nego što je Škoro izašao sa svojom predsjedničkom kandidaturom. Tražili smo pravog predstavnika Slavonije, cijenim ono što je do sada postigao u svojoj glazbenoj karijeri i mislim da je od kolega Slavonaca Škoro bio najbolji odabir - rekao je Luka u intervjuu za Index.hr.

Spot su snimali u Zagrebu te na nekoliko prepoznatljivih splitskih lokacija od Geta, Rive, Placa i krova nebodera na Mertojaku, kvarta u kojem je Luka odrastao, dok se u zadnjim kadrovima pojavljuje jahta Lotus.

- Ideja je bila da se napiše ljetna himna koja će se pjevati od Dalmacije preko Zagreba do Slavonije, zapravo u cijeloj Hrvatskoj, a i šire - ističe Luka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 27.05.2020.

    Sve više počinje ličiti na Marka Grubčića ili Grubić nešto... 🤪

  • cobi 13.07.2019.

    Meni lici na Jon Voighta!

  • Brick 13.07.2019.

    Ne znam zašto je meni prvo na pamet pao Drele i njegov Dreletronic hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare