To je to što me zanima!

Prepoznajete li Nicka Noltea? Više uopće ne pazi na izgled...

Glumac je Los Angelesom prošetao u zlatnoj košulji s uzorkom, bijelim trapericama i crnim cipelama dok su u prvom planu bile njegova gusta brada i neuredna kosa
Vidi originalni članak

Nick Nolte (72) u utorak je Los Angelesom prošetao u neprepoznatljivom izdanju. Sudeći prema njegovu izgledu, čini se da je glumac spreman uhvatiti se u koštac s ulogom Djeda Božićnjaka, pišu britanski mediji. Nekada najseksi muškarac svijeta prema izboru časopisa People snimljen je u zlatnoj košulji s uzorkom, bijelim trapericama i crnim cipelama dok su u prvom planu bile njegova gusta brada i neuredna kosa.

Glumac u posljednje vrijeme većinu slobodnog vremena provodi sa svojom petogodišnjom kćerkicom Sophie koju je dobio s djevojkom Clytie Lane. Iz prvog braka s Rebeccom Linger ima sina Brawleya. Glumac je posljednjih godina stupce novina često punio ispadima pod utjecajem alkohola. Jednom su tako svijet obišle fotografije na kojima pijan posrće i spava na podu aerodroma.

Nolte se ne opterećuje izgledom pa je tako u siječnju na losanđelesku premijeru filma “Gangster Squad” došao u kućnom ogrtaču.

- Nick je buntovnik. Nikad ga nije bilo briga što drugi misle o njemu i uvijek će napraviti suprotno od onoga što se od njega očekuje - komentirao je glumčev prijatelj i kolega Gary Busey (68).

Idi na 24sata

Komentari 11

  • CommanderEarion 26.06.2013.

    A bas ga zaboli.....legenda radi sta hoce :))

  • maraac 26.06.2013.

    petogodisnja kcerkica a on ima 72 godine? sve se bojim kako je njegova.

  • user_258803 26.06.2013.

    Legenda, u bilo kojem trenu prepiša bilo kojeg holivudskog napirlitanka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare