To je to što me zanima!

Preseksi za Instagram: Lijepoj manekenki izbrisali su profil

Manekenka je ostala bez profila na Instagramu. Ipak, uspjela se izboriti za 'pravdu' pa je njezin račun aktiviran tri dana kasnije. Kaže da se osjeća kao doktor koji je izbačen s Unitedovog leta
Vidi originalni članak

Elle Johnson voljela je dijeliti golišave fotografije sa svojim pratiteljima, ali čini se da je pretjerala. Manekenka je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj rukom prekriva grudi stoga su na toj društvenoj mreži odlučili poduzeti određene mjere.

Naime, Elle je ostala bez svog profila. Uporna manekenka uspjela se izboriti za 'pravdu' te joj je račun aktiviran tri dana kasnije, a na Twitteru je napisala što misli o njihovom potezu.

- Ponovo sam protjerana s Instagrama! Tretiraju modele kao što United tretira dr. Daoa - požalila se Elle.

Inače, David Dao je muškarac koji je prošlog mjeseca nasilno izbačen s leta zrakoplovne kompanije United koji je bio prebukiran. Dao je odbijao dobrovoljno izaći jer je tvrdio da mora što prije stići kući kako bi obišao svoje pacijente. Iz aviona su ga silom izvlačili policajci te ga vukli po podu.

Elle kojoj je izbrisan profil tvrdi kako Instagram ne tretira isto sve korisnike.

- Njima predstavljaju problem samo 'određene bradavice'. Znači, neki ih smiju pokazivati dok će drugi biti kažnjeni - kaže ogorčena manekenka.

Johnson je pobornica ženskih prava, a planira pokrenuti kampanju 'oslobodite poprsje'.

Ovo je drugi put da je Elle izbrisan profil na Instagramu. Naime, njezin račun je deaktiviran i u siječnju ove godine, također zbog golotinje.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Fernando da Ramirez Ayala 03.05.2017.

    Hmm,još video klipovi, i 24 sata postade meka za pornografiju :)daleko bilo da zamjeram :)

  • Joker123 03.05.2017.

    Potrosia bi ju ka seljak poticaj

  • madsen 03.05.2017.

    kužin kako ti je jer i meni je također to napravljeno,uff, još sam ljut...

Komentiraj...
Vidi sve komentare