To je to što me zanima!

Preslatki sin Cristiana Ronalda slavio tatine golove na tribini

Maleni Cristiano Ronaldo oduševljeno je s tribina pratio što se događa na travnjaku. Trčkarao je i oduševljeno mahao rukama gledajući oca tijekom utakmice u Madridu
Vidi originalni članak

Tijekom nedjeljne utakmice na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu, nogometaševu igru brižno je pratio njegov dvogodišnji sinčić. Cristano Ronaldo Junior (2) igru očevog Real Madrida i Granade pratio je s tribina u društvu bake i ostalih članova obitelji. Maleni Cristiano pomno je pratio što se događa na travnjaku i pokazivao oduševljenje kada je njegov otac Cristiano Ronaldo (27) svojoj momčadi osigurao put do pobjede s dva zabijena pogotka.

Slatki mališan, odjeven u bijele hlače i crnu majicu, neprestano je mahao rukama i veselo trčkaro, no zbog svoje hiperaktivnosti uskoro je završio u bakinom naručju.

Ronaldo, koji se prije tri godine pridružio španjolskoj momčadi, šokirao je svijet prije dvije godine kada je preko Facebooka i Twittera objavio da je dobio sina sa surogat majkom čiji identitet nije poznat javnosti.

- Kao što sam se dogovorio s njegovom majkom, koja ne želi da se dozna njen identitet, moj sin će biti isključivo pod mojim skrbništvom. Neću davati nikakve daljnje informacije o ovoj temi i molim sve da poštuju moje pravo na privatnost - napisao je tada nogometaš koji je u vezi s ruskom manekenkom Irinom Shayk.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Torcaast 28.09.2012.

    je li mali crnac

  • poturica 05.09.2012.

    i ja bi tako trčkarala :P

  • analovekaja 05.09.2012.

    presladak je, super je to kaj ga voli i tatina djevojka kao svoga sina

Komentiraj...
Vidi sve komentare