To je to što me zanima!

'Prestao sam pušiti 'travu' jer sam polako postajao krafna'

Brad Pitt u novom izdanju časopisa Hollywood Reporter progovorio je o depresiji s kojom se borio '90-ih godina. Nije se mogao nositi s onim što mu je slava donijela
Vidi originalni članak

Glumac je otvoreno progovorio o svojoj ovisnosti o marihuani. Zbog slave je u kasnih'90-ih pao u depresiju. 

- Bilo mi je svega dosta. Skrivao sam se od obaveza koje sam kao slavna osoba morao obavljati. Pušio sam previše 'trave' , samo sam sjedio na kauču i 'pretvarao se u krafnu' - rekao je Brad Pitt (48) za časopis Hollywood Reporter.

Progovorio je i o svojih šestero djece. 

- Razumiju da tata i mama rade na pričama i u fimovima. Kad budu stariji, volio bih da sami odluče što žele biti i čime se želi baviti - otkrio je glumac koji s Angelinom Jolie (36) odgaja šestero djece. 

Brad je nominiran za Oscara za ulogu u filmu 'Moneyball' u kategoriji za glavnu mušku ulogu. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • musicfan17 26.01.2012.

    brad pitt prije deset godina je najljepši glumac svih vremena.savršen je bio .uff <3 i za svoje godine danas sjajno izgleda nadam se da će više dobit tog oscara ove godine :)

  • ja__zg 26.01.2012.

    Kako da prijavimo ispravak članka kada nijedan link za ispravak ne radi... Ni na jednom članku to ne radi... Stalno izbacuje nekakvu grešku 403. Na kojem god članku sam pokuala prijaviti ispravak, neće... A vi admini samo izbrišete komentar i napišete da se ulogiramo i prijavimo ispravak. Pa ulogirana sam cijelo vrijeme ali vam to s*anje ne radi i bok!!!

  • Mala je dala 26.01.2012.

    Htjeli su i vizualno pokazati tekst članka ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare