To je to što me zanima!

Presudile su poslovne obveze: Bieber i Selena prekinuli vezu?

Bieber je nedavno na Twitteru objavio fotografiju na kojoj pozira u društvu modela Victoria's Secreta Barbare Palvin s kojom je zatim uživao u predstavi na Broadwayu
Vidi originalni članak

Dvogodišnjoj ljubavnoj vezi Justina Biebera (18) i Selene Gomez (20) navodno je došao kraj.

- Prekinuli su prije tjedan dana. Zbog prenatrpanih poslovnih rasporeda postalo im je sve teže i teže održavati vezu - otkrio je izvor za E! News.

Šuškanja o prekidu kruže posljednjih nekoliko tjedana, a sve je kulminiralo nakon što je na Twitteru osvanula fotografija na kojoj pozira u društvu modela Victoria's Secreta Barbare Palvin (19) s kojom je ubrzo u društvu prijatelja na Broadwayju gledao predstavu 'The Lion King'.

Bieber i Selena vezu su otkrili javnosti nakon što su se u veljači 2011. godine zajedno pojavili na Vanity Fair partyju.

- Sretna sam, zaista sam sretna - rekla je Selena zatim govoreći o vezi s kanadskom pop zvijezdom nakon čega su je Bieberove obožavateljice putem interneta zasule prijetećim porukama.

- To me boli. Ne osjećam se kao da sam napravila nešto loše - izjavila je tada Gomez.

U srpnju je prijatelj para otkrio da pjevačici silno smetaju obožavateljice koje opsjedaju Biebera. Dodao je da se par rijetko viđa zbog poslovnih obveza, često svađa i prekida vezu jer se ljubomorna Selena boji da će je prevariti.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • lell 11.11.2012.

    koji šok hehehe!!!!!!!!

  • KataKrizanovic 11.11.2012.

    Prestanite vrijedati Justina nije vam nista uradio kao ni Selena...A zato ja imam prijedlog za vas,Humanitarna akcija!Pomozimo ljudima koji nemaju svoj život da ga pronađu...

  • KataKrizanovic 11.11.2012.

    Prekinite!!!!! -.-' vi ste tu netko i nesto sto ga vrijedate a nije ni potvrdeno da su prekinuli...tako da smirite hormone

Komentiraj...
Vidi sve komentare