To je to što me zanima!

Pretjerala: Kći Olivije Newton John pretvorila se u Barbiku

Kći Olivije Newton John pretvorila se u 'živu Barbiku' nakon što je potrošila gotovo pola milijuna dolara na plastične operacije, uključujući i liposukciju, silikone u grudima i korekcije na licu
Vidi originalni članak

Chloe je opsjednuta idejom da izgleda poput Barbike i ne može prestati s operacijama, rekao je izvor za australski časopis New Idea. 

Chloe Lattanzi (30) operirala si je nos, povećala grudi, stavila implantate u obraze, 'peglala' se botoksom i filerima te je bila na liposukciji i izvadila je rebro kako bi dobila 'Barbie' figuru. Na operacije je, piše časopis, potrošila gotovo pola milijuna dolara. 

Njena majka, Olivia Newton John (67) brine se zbog kćerkine opsjednutosti izgledom te je i dalje podržava u naumu da postane pjevačka zvijezda. 

Olivijina kći tvrdi da nikada nije povećavala grudi i usne niti korigirala nos. 

Chloe se godinama borila sa ovisnošću o drogama i alkoholu te poremećajem u prehrani, a pati i od anksioznosti.  

- Pred mamom sam bila pijana i nadrogirana već toliko puta da sam mislila da nije ni primijetila, jer mi je to već bilo normalno stanje - kazala je Chloe prije dvije godine, nakon što je izašla iz klinike za odvikavanje. 

Krajem prošle godine, Lattanzi je objavila obradu hita svoje majke 'The Magic', no naišla je na samo negativne komentare. 

Chloe i njena majka, Olivia Newton John 2010. godine

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 06.09.2016.

    Koliko truda uzalud!!!

  • sansun 06.09.2016.

    Kad rodis budalu!

  • kung fu panda 06.09.2016.

    srce tuži doktore

Komentiraj...
Vidi sve komentare