To je to što me zanima!

Pretjerala? Trudna Beyonce je istaknula nikad bujniji dekolte

Iako je Beyonce osvojila tek dva Grammyja, a bila je nominirana za 9 nagrada, pjevačica je slavila sa svojom obitelji i prijateljima. Za tu prigodu otkrila je i bujni dekolte
Vidi originalni članak

Beyonce (35) osvojila je Grammy za najbolji urbani suvremeni album te za najbolji glazbeni spot. Trudna pjevačica nagrade je odlučila proslaviti u intimnoj atmosferi, okružena suprugom Jay Z-jem, sestrom Solange te prijateljima i kolegama. 

Pjevačica je za tu prigodu odjenula bijelu, dugu haljinu s visokim prorezom te dubokim dekolteom koji je naglašavao njene, naizgled, nikad bujnije grudi. 

'Queen B' je prije dva tjedna otkrila da je trudna te da nosi blizance, objavivši golišave fotografije na kojima joj se vidi trudnički trbuščić. 

Nakon dodjela Grammyja, najviše se pričalo u devetminutnom nastupu Beyonce koja je u zlatnom bikiniju izvela dvije svoje pjesme s albuma 'Lemonade'. To joj je bilo prvo pojavljivanje u javnost nakon objave o trudnoći. 

Iako nije osvojila sve nagrade za koje je bila nominirana, Adele (28) održala je dirljiv govor prilikom primanja jedne od svojih nagrada o tome koliko ju Beyonce inspirira. Adele je zaključila da bi Beyonce trebala dobiti nagradu za album godine te je slomila svoj Grammy kako bi jedan dio poklonila svojoj kolegici. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 24.02.2017.

    Neka njenoj sestri neko kaze da nekad pored toliko para treba naci nekoga da joj ocupa obrve.

  • Ljenjuškanje 18.02.2017.

    Kak su oni meni bljaki..tot.zaglibili u dark side! Ekipa kaj ovo sluša i gleda, ajme...

  • _Varešak_ 18.02.2017.

    Udarila joj slava u glavu,pa istjerala nešto mnogo važno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare