To je to što me zanima!

Pretjerali su s Photoshopom: Ovakvu Ninu još niste vidjeli...

Na naslovnici slovenske Grazije, Nini Badrić struk je stanjen od krajnje mjere. Njezinim oblinama nema ni traga. Mnogi se pitaju čemu pretjerivanje u Photoshopu
Vidi originalni članak

Pjevačica krasi naslovnicu novog izdanja slovenske Grazije. Fotografiju na kojoj pozira u korzet haljini, Nina Badrić (40) objavila je na Twitteru na kojem je postala aktivna prije odlaska na Eurosong. Bio je dovoljan jedan pogled na naslovnicu slovenskog časopisa da se Ninini obožavatelji zapitaju gdje su nestale njezine obline. Njezin struk i ruke tanji su no ikada što su mnogi protumačili bezrazložnim pretjerivanjem u Photoshopu.

Pjevačica je nedavno otkrila da je u rujnu predala papire za rastavu od supruga Bernarda Krasnića (34). Izjavila je da zbog toga nije sretna i zaključila da si barem neće moći predbacivati da nisu poduzeli sve kako bi im brak opstao.

Par je bio 11 godina zajedno, od čega šest godina u braku. Vjenčali su se u rujnu 2006. godine. Prije tri godine bili su pred rastavom, nakon čega su svojoj ljubavi odlučili dati još jednu šansu.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • vjeverka 04.12.2012.

    tijelo je od nine.... morić :)

  • Marijana24_1 04.12.2012.

    hehe cura odjednom smršavila

  • parket 04.12.2012.

    na slici izgleda ko da su nininu glavu i ruke namontirali na tijelo neke androgene manekenke... neznam dal bi još smješnije izgledalo da su joj malo i ruke stanjili :D užas...a kliko ja znam zvijezde vidi slike prije nego se počnu štampat na novine, ne kužim zašto ne stopiraju takvo smeće, valjda imaju pravo glasa

Komentiraj...
Vidi sve komentare