To je to što me zanima!

Pretjerao je? Indonezija mu zaprijetila zabranom ulaska

DiCaprio je bio u jednodnevnom posjetu nacionalnom parku Mont Leuser u sjevernoj Sumatri. Slike posjeta objavio je na društvenoj mreži i izrazio zabrinutost za ugrožene životinje
Vidi originalni članak

Plantaže palminog ulja ozbiljno ugrožavaju našu okolinu. Strašno je da se uništavaju šume i putevi za migraciju slonova, rekao je Leonardo DiCaprio (41).

Oskarovac je izjavom razljutio vladu Indonezije koja mu prijeti zabranom ulaska u zemlju.

- Podržavamo njegovu brigu da zaštiti ekosistem. Ali nastavili li provocirati izjavama, zabranit ćemo mu ulazak - kaže glasnogovornik indonezijskog ministarstva za zakon i ljudska prava. 

DiCaprio je prošlog vikenda bio u jednodnevnom posjetu nacionalnom parku Mont Leuser u sjevernoj Sumatri. Slike posjeta objavio je na društvenoj mreži i izrazio zabrinutost za ugrožene životinje. 

Istu sudbinu imao je i hollywoodski glumac Harrison Ford (73) koji je 2013. također kritizirao Indonežane zbog odnosa prema prirodi. Odmah su mu zaprijetili deportacijom.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Mél.C.B.🌼 04.04.2016.

    kako je meni ovo promakllo!! :) <3

  • kung fu panda 04.04.2016.

    sad se nanerviro :))

  • dzeny4 04.04.2016.

    boli njega ðon .on je dobio oskara i brdo love,to sto ce oni njemu zabranit ulazak u indoneziu ,mogu obisit macku o rep.

Komentiraj...
Vidi sve komentare