To je to što me zanima!

Pretjerao s viagrom u bordelu: Khloein bivši suprug je u komi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Lamara Odoma na podu jednog bordela u Las Vegasu pronašle su u nesvijesti dvije prostitutke. Četiri dana zaredom konzumirao je alkohol i tablete za potenciju
Vidi originalni članak

Bivši košarkaš bori se za život u bolnici u Las Vegasu.

Lamar Odom (35) pao je u komu nakon što je četiri dana zaredom konzumirao alkohol i tablete za potenciju. Trenutačno diše pomoću respiratora. Bivšeg supruga Khloe Kardashian (31) u nesvijesti su na podu bordela Love Ranch South u Pahrumpu našle dvije prostitutke. Riječ je o bordelu koji se nalazi na ranču zloglasnog Denisa Hofa, a Lamar je boravio u VIP apartmanu. Dok je bez svijesti ležao na podu, prema izjavama svjedoka, iz usta mu je curila nepoznata tekućina.

POGLEDAJTE VIDEO: Lamar Odom pao u komu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Liječnici svim silama pokušavaju održati Lamara na životu jer mu otkazuju bubrezi, jetra, ali i srce. Čim su čule za nesreću, k njemu su se zaputile Khloe i njezina majka Kris Jenner.

Vlasnik bordela izrazio je žaljenje zbog stanja u kojem se nalazi Lamar te je dodao da se nada da će sve biti u redu.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • propuh_u_glavi 15.10.2015.

    I dalje ne kuzim zasto MAMA mora bit u svemu, gledam neki dan, onaj drugi zet place jer se ku*vao, i onda mora pred MAMOM sa zenom rijesavat nesuglasnice. Bogami, i ja bi otisao u javnu kucu da sam zapeo u istim go*nima.

  • mediaplayer 14.10.2015.

    Nije to od Viagre. To se uzima kao Tic Tac bomboni danas. To su neke druge supstance u pitanju

  • - DAVOR - 14.10.2015.

    Ja u životu viagre vidio nisam i sa 35 me noču stoko budi kolko pulsira sam od sebe. To je tolko često da počinjem sumnjat da mi netko podmeće viagru... draga zna da mi netreba jer čim ga samo pogleda on ko komunist pocrveni i stane čvrsto i mirno u salutirajući stav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare