To je to što me zanima!

Preuska kožnata haljina nije izdržala pritisak Kiminih oblina

Starleta se uvukla u pripijenu crnu kožnatu haljinu. Haljina je bila toliko napeta na njenom tijelu da se zatvarač 'rascvjetao'. Kim su od sramote spasile pribadače
Vidi originalni članak

Starleta obožava pripijene odjevne kombinacije koje naglašavaju njenu predimenzioniranu stražnjicu i zanosan dekolte. Ovaj je put pretjerala pa se haljina doslovno raspukla na njoj. 

Za gostovanje u showu Jimmyja Kimmela Kim Kardashian uvukla se u pripijenu crnu kožnatu haljinu. Haljina je bila preuska i nije mogla izdržati pod pritiskom Kiminih oblina pa je zatvarač popucao. Kim je bila otkopčana tijekom snimanja, haljinu su joj držale pribadače. Fotografije potrganog zatvarača na preuskoj haljini objavila je na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • lucika-bucika 08.06.2012.

    nebi se reklo da voli jesti.......Pa otkud onda ravan trbuh????????? E to me uvijek fasciniralo.....Ljudi stalno jedu, a imaju ravan trbuh......:-(((((((

  • bubić 08.06.2012.

    a kad ona nije utegnuta???

  • Leila_2 08.06.2012.

    Kim je primjer nesigurne djevojke. Ima sve što joj padne na pamet,ali je i dalje prazna iznutra. Iskompleksirana je i voli privlačiti pažnju na sebe na bilo koji način. Istina,razmažena je...ali to je sad druga stvar. Mislim da njoj treba malo odmora od slave i bogatstva jer,čini mi se,loše utječe na nju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare