To je to što me zanima!

Prevareni suprug Ronaldu prijeti fizičkim okršajem

Britanski milijunaš John Haynes želi se potući s portugalskim nogometašem jer mu je ovaj zaveo ženu. Prevareni muž marljivo vježba u teretani
Vidi originalni članak

John Haynes (50) slao je poruke i zvao Cristiana Ronalda, koji mu je zaveo 23-godišnju suprugu, Ukrajinku Aylonu, no uzalud. Britanski milijunaš otišao je korak dalje jer s njom je još ovo ljeto planirao djecu. Želi okršaj s dvostruko mlađim nogometašem.
- Tri puta na tjedan sam u ringu i treniram boks - nabrušen je.
U pokušaju da motivira Ronalda na tučnjavu još mu je poručio da je štrkljavi jadnik i da je nepismen. Haynes je Alyonu našao na internetu. Oglašavali su je kao zgodnu, mladu i obrazovanu Ukrajinku, baš po mjeri razvedenim usamljenim britanskim bogatašima. Posljednja djevojka s kojom je Ronaldo bio, Nereida Gallardo, proslavila se prepričavajući njihove intimne stvari. Sada se oglasila i Rumunjka Sylvija tvrdeći da je njoj Ronaldo slao boce šampanjca.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • idich 12.12.2008.

    da je pola od ovoga istina,bilo bi dobro,zato ne osuđujte ga kad ga ne poznajete

  • casio 11.12.2008.

    D može jeb.. ne bi mu drugi jeb... ženu.Nek se pokrije po ušima i šuti.

  • ztisanic 10.12.2008.

    Ništa mu ne zamjeram dečko je sposoban zevesti i ženu milionaša dok je ona ovdje pokazala svoje slabosti. Sada njega proziva daje nepismen i poziva na fizički obračun,što se vidi koliko je tek taj pametan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare