To je to što me zanima!

Prevarili 'Varalicu s Tindera' i od njega ukrali tisuće dolara

Zaljubljene žene zbog njega su dizale kredite i posuđivale novac, a na kraju je od njih izvukao gotovo deset milijuna dolara. Ipak, jedan dvojac i njega je uspio prevariti
Vidi originalni članak

Shimon Hayut (31) 'zvijezda' je Netflixovog dokumentarca 'Varalica s Tindera' u kojemu su otkrivene sve tajne njegovih prevara. Ipak, nije on jedini uspješni prevarant.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvojac prevaranata koji je stajao iza profila Richnana uspio je uvjeriti Hayuta da mu mogu osigurati plavu kvačicu na Instagramu, to jest, verificirati njegov profil i ukloniti sve lažne profile koji se pretvaraju da je iza njih upravo on.

'PLATIT ĆE ZA SVOJE POSTUPKE' 'Varalica s Tindera' vraća se u zatvor? Nakon uspjeha serije optužili ga za krađu identiteta

Tu uslugu naplatili su mu 'sočnih' 7000 dolara. Hayut im je povjerovao, a dogovorili su da će plavu kvačicu dobiti i njegova djevojka Kate Konlin (24).

Prevarili su ga tako da su ga uvjerili da Richnanin partner radi u Meti, to jest, Facebooku i vlasniku Instagrama. Nakon što je Hayut platio lažne usluge, shvatio je da je riječ o prevari, piše TMZ.

Prva je to shvatila njegova menadžerica koja je nazvala pravi ured Mete. Tada joj je rečeno da se plave kvačice uopće ne naplaćuju. Ipak, shvatila je kasno jer je tada Hayut već uplatio novac.

SHVATIO JE KOLIKO MU JE BILO DOBRO 'Sad mi je žao što sam ostavio ženu i dijete zbog ljubavnice'

Javili su mu se putem Facebooka i sve pomno isplanirali. Čuli su se čak i videopozivom na kojemu su glumili da se nalaze u Metinom uredu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • HRtaliban 04.03.2022.

    Blago tebi kad na taj način zarađuješ čak ti zavidim a ja plaćaj djelatnika, poreze,najam prostora i ko budala cijeli dan biti angažiran kako bi firma nešto prodala i zaradila a sve je više obaveza,moram i ja nešto slično smisliti.

  • TdoT 04.03.2022.

    Tata igre !

  • Orion23 03.03.2022.

    Lik izgleda ko krtica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare