To je to što me zanima!

Previše se opustila: Hana nije nosila gaćice ispod haljine?

Novinarka Hana Hadžiavdagić Tabaković (25) sa suprugom Tarikom i BB-ovcem Horvatom Čagljom zabavljala se uz votku i viski u VIP djelu čakovečkog kluba
Vidi originalni članak

U crnoj šljokičastoj haljini na jedno rame privila se uz supruga Tarika Tabakovića (27) i snažno ga zagrlila. Hana Hadžiavdagić Tabaković s društvom je do ranih jutarnjih sati tulumarila u VIP dijelu čakovečkog noćnog kluba. Pili su votku, viski i gazirana pića.

Novinarka se previše opustila te je pri fotografiranju raširila noge i pokazala međunožje. Navodno ispod hulahopki boje kože nije nosila gaćice. S njom je, osim supruga Tarika, bio i bivši BB-ovac Horvat Čagalj (33), koji nakon izlaska iz Big Brothera samo tulumari.

Hana se poslije noćnog izlaska vratila u Zagreb, a nakon toga otputovala je u Sarajevo. Ondje je u utorak operirala žuč. Na Facebooku je stavila fotografije iz bolničke sobe i poručila kako se osjeća odlično.

Hana je poznata kao ljubiteljica noćnog života. Prije tri godine na Zrću je ljubila nepoznatu djevojku. Tad je otkrila kako je eksperimentirala s mnogo djevojaka.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • haiki 06.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • feba 06.11.2011.

    Vidjelo magare da konja potkivaju pa i ono diglo nogu.Tako i ova vidjela fotke pa kao fol i ona hoda bez gaća.

  • kvakva 06.11.2011.

    đaba joj i da gola skače okolo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare