To je to što me zanima!

Priča koja će vam slomiti srce: Amy je samo htjela biti voljena

Amy je bila poznata po svom snažnom glasu i povezivanju glazbenih žanrova R&B-ja, soula i jazza, no njezina karijera prekinuta je zbog ovisnosti o alkoholu
Vidi originalni članak

Preminula pjevačica postala je poznata 2003. godine debitantskim albumom 'Frank' koji je nominiran za nagradu Mercury, a 2006. stekla je svjetsku slavu albumom 'Back to Black' koji je dobio pet Grammyja. Među njima su bile one u kategorijama najboljeg izvođača, albuma godine i pjesme godine.

Amy Winehouse bila je poznata po svom snažnom glasu i povezivanju glazbenih žanrova R&B-ja, soula i jazza. Tijekom karijere primila je brojne pohvale za svoj umjetnički rad, ali i osude javnosti za probleme s alkoholom i drogom.

Zbog spomenutih ovisnosti često je bila tema medija.

Amy je preminula 23. srpnja 2011. godine. Uzrok smrti je trovanje alkoholom.

Povodom današnje  premijere dokumentarnog filma o njezinom životu u hrvatskim kinima, u kojem je Amy prikazana u jednom potpuno drugačijem svjetlu, prisjetili smo se njezinih najvećih hitova.

1. Back To Black

2. Rehab

3. 'Valerie'

4. 'Stronger Than Me'

5. 'Love Is A Losing Game'

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Anna_9 30.09.2015.

    obožavam ju <3 kakav glas jaooo...ovo cu definitivno pogledat *.*

  • balalajka84 30.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • agorafobicna krijesnica 29.09.2015.

    svi zelimo biti voljeni i svi smo imali slomljena srca,ali nismo zato postali alkoholicari i narkomani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare