To je to što me zanima!

'Priče da bih Severini oteo sina su tek neistine i manipulacije'

'Milan Popović želi ZAJEDNIČKO skrbništvo, pa je sama postavka otmice djeteta koje ima državljanstvo i Hrvatske i Srbije, manipulativnog karaktera i neistinita'
Vidi originalni članak

Nakon napisa da se Severina (41) boji da će Milan Popović (47) oteti njihova sina Aleksandra, te da je zato na sudu zatražila da mu se viđanje mališana dopusti samo uz nadzor, oglasio se i srpski 'kralj bakra'. 

U priopćenju za srpske medije Popović navodi kako je priča o otmici manipulativnog karaktera i neistinita je.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Neumjesno je dovoditi čovjeka koji se obratio nadležnim institucijama, sa željom da dijete ima oba roditelja ravnopravno, u kontekst otmice vlastitog deteta.

Milan Popović želi ZAJEDNIČKO skrbništvo, pa je sama postavka otmice djeteta koje ima državljanstvo i Hrvatske i Srbije, manipulativnog karaktera i neistinita.

Kako se čitava teza o otmici podgrijavala u javnosti postavlja se pitanje bi li se takva neistina plasirala i da je dijete državljanin Hrvatske i neke druge države koja nije Srbija?

U slučaju da je Severina osobno rekla da se boji da će Popović oteti dijete i da se boji da ga neće vratiti iz Srbije onda postaje jasno zašto ne dozvoljava da Popović bude sa svojim sinom.

Time se na najgrublji način krše prava djeteta.

U slučaju da je postupila po nečijim savjetima, tko god da je savjetuje, direktno je gura u kršenje prava djeteta i kršenje zakona.

Popović je u razdoblju kada su se sporazumno dogovarali oko viđanja djeteta, sina dovodio u Srbiju, i svaki put ga vraćao u Hrvatsku, na vrijeme i po dogovoru s majkom djeteta.

Priče o čajevima, bojenju kose i “tjeranju na potpunu promjenu životnog stila” su nedostojne komentara.

Svatko tko je roditelj zna da se dobijanjem djeteta dotadašnji životni stil svakako menja.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • tajnamoja 19.08.2013.

    Ja vjerujem više njemu nego njoj, ali ona je majka, s njom će rasti dijete...trebali su misliti odmah i biti svjesni da nijedno od njih neće živjeti u Srbiji ili Hrvatskoj.

  • vali30 19.08.2013.

    ''Popović je u razdoblju kada su se sporazumno dogovarali oko viđanja djeteta, sina dovodio u Srbiju, i svaki put ga vraćao u Hrvatsku, na vrijeme i po dogovoru s majkom djeteta.'' .... zar nije u nekom od prošlih objava za javnost rekao kako malenog nije mogao vidjeti bez severine, i samo onda i kad bi njoj to pasalo... ?!?!

  • Sanja50 19.08.2013.

    ovdje najviše strada dijete.bilo bi najbolje da dijete smjeste u neku ustanovu (ne ni kod 1 bake)dok se seve i milan ne dogovore ili to riješi sud.

Komentiraj...
Vidi sve komentare