To je to što me zanima!

Priče i u Zagrebu: 'Pričiginov' Pirke vodi i novi 'Spikigin'

Po uzoru na 'Pričigin' u Splitu, i Zagreb napokon dobiva večer pričanja zabavnih priča u 'real timeu'. Emir Imamović Pirke imat će opet priliku zabavljati pričama
Vidi originalni članak

Danas od 20 sati, tijekom prve večeri ‘Spikigina’, pripovijedat će veteran ‘Pričigina’, pisac, urednik, scenarist te bogomdani i praksom prekaljeni pripovjedač i nehotični humorist Emir Imamović Pirke, uzbuđeno je najavio urednik i pokretač “Pričigina” i “Spikigina” Kruno Lokotar. Pirke je pisac koji je izdao roman u biblioteci “Balkan Noir”, a i redoviti je kolumnist tjednika “Express”.

Imamović Pirke je devet godina nasmijavao i zabavljao slušatelje u Splitu, a sad će biti gost i u Norris Cafeu u Sloboštini. Time će i Zagreb nastaviti najbolju “pričateljsku” tradiciju. Pravila “Spikigina”, kojih će se pridržavati i Pirke, kažu da nema čitanja i šalabahtera, a moderator može postaviti dodatnu temu za koju govornik neće znati. Možda najvažnije je da publika mora pljeskati kao luda, bez obzira na dojam o priči, inače će je ukloniti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mazaluna 24.10.2015.

    JAKO zanimljivo gledala sam slućajno jedan "spikigin iz Splita na TV sjedili su na kamenim stepenicama priče su bile odlične naročito mi se svidjela priča koju je ispričala ona Sinjanka zaboravila sam kako se zvala ali pozovite je svakako u Zagreb i Varaždin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare