To je to što me zanima!

Pridržavala ju frendica: Nicole je malo pretjerala s alkoholom

Pjevačica je bila na rođendanu Simona Cowella gdje je popila 'čašicu više'. Prije nekoliko godina optužili su je da se napila na snimanju 'X Factora', no glasnogovornik je to demantirao
Vidi originalni članak

Nicole Scherzinger (38) u pijanom stanju napustila je proslavu rođendana svog kolege iz britanskog 'X Factora' Simona Cowella (56). Pjevačica je izlazila iz restorana u Londonu, a pridržavala ju je slavljenikova djevojka Lauren Silverman (39).

Inače, Nicole su prije nekoliko godina u popularnom showu optužili da je popila 'čašicu više' jer se počela neobično ponašati. Glasnogovornik je tada demantirao glasine te rekao kako je Nicole samo uzbuđena i dobro raspoložena.

Vesela pjevačica zabavljala se ljetos i na našoj obali gdje je uživala u bevandi i ribljim specijalitetima. U Hrvatsku je stigla u društvu članova Black Eyed Peasa.

Podsjetimo, Nicole je nedavno otkrila kako je često zna uhvatiti depresija jer je na pragu 40-ih, a još se nije udala i nema djecu.

- Za sve je kriv posao, ali sama sam svjesno izabrala ovakav hektičan način života. Pogledajte me, nemam muža ni djecu - izjavila je lijepa pjevačica, koja je u vezi s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim (25) od prošlog ljeta.

Nedavno su Nicole i Grigor viđeni u draguljarnici, stoga su odmah krenule glasine da su 'pale' zaruke. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 06.10.2016.

    pa žena slavila ne vidim problem ako je malo cvrcnuta

  • Milokliz 06.10.2016.

    Uh da mi se naći u njezinoj blizini kad malo više popije

  • montello 06.10.2016.

    voli puno piti

Komentiraj...
Vidi sve komentare