To je to što me zanima!

Prigodno: Leonardo DiCaprio glumi svog imenjaka Da Vincija

Roditelji su gledali Da Vincijevu sliku kada sam se počeo ritati. Otac je to shvatio kao znak i dali su mi ime po njemu - ispričao je jednom holivudski glumac
Vidi originalni članak

Produkcijska kuća Appian Way kreće sa snimanjem novog filma o Leonardu Da Vinciju. Slavnog talijanskog umjetnika glumit će njegov imenjak DiCaprio.

- Roditelji su gledali Da Vincijevu sliku kada sam se počeo ritati. Otac je to shvatio kao znak i dali su mi ime po njemu - ispričao je jednom Leo.

Holivudski zavodnik sredinom srpnja uživao je tri dana na Korčuli u Lumbardi. Doplovio je na luksuznoj jahti “Kismet” kako bi uzeo predah od glumačkih obaveza.

Superjahta od 95 metara ima šest atraktivno uređenih kabina, jacuzzi, saunu, bazen, helidrom, palubu od crnog mramora, beach bar, kinodvoranu, prostorije opremljene za vježbanje joge i aerobika, teretanu, pa čak i dizalo.

DiCaprio je, šuška se, zakupio i izolirani otočić Stupe u korčulanskom arhipelagu.

Na nenaseljenom otoku gosti se mogu rashladiti i okrijepiti u beach baru. Popularni bar na otoku radi do kasnih večernjih sati uz svijeće i zvuk gramofonskih ploča, a nude i poseban “fine dinning” program.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • champion_1 15.08.2017.

    ne znam jesu li mogli nać goru zvijezdu za tu ulogu

  • Kinsella 14.08.2017.

    2 rečenice o novom i filmu, a ostalo baljezgarije.

  • 14.08.2017.

    Bljutav i bezličan

Komentiraj...
Vidi sve komentare