To je to što me zanima!

Prijatelj otkrio: Angie je trudna tri mjeseca i hvali se bližnjima

Angie ima jutarnje mučnine, kaže prijatelj, i zbog toga joj trudnoća nije baš krasna, no svejedno uživa u činjenici da će roditi još jedno dijete. Brad je također presretan
Vidi originalni članak

Tko zna, možda uskoro zatrudnim, našalila se u jednom intervjuu Angelina Jolie (36), a šala je navodno postala stvarnost. 

- Trudna je već tri mjeseca. To nije vijest koju želi objaviti cijelom svijetu, ali već se hvali bliskim prijateljima i obitelji - otkrio je bliski prijatelj glumice za časopis OK!

Brad Pitt (48) presretan je što će sa ženom koju voli dobiti još jedno dijete, otkriva prijatelj te dodaje da par zajednički prolazi kroz trudnoću i uživa u njoj. 

Angie ima jutarnje mučnine, kaže prijatelj, i zbog toga joj trudnoća nije baš prekrasna, no svejedno uživa u činjenici da će roditi još jedno dijete. 

- Obožavam biti trudna jer se u trudnoći osjećam više ženom nego u bilo kojoj drugoj situaciji. U trudnoći kao da je cijelo žensko tijelo podređeno brizi o djetetu - izjavila je u jednom intervjuu Angelina. 

Već imaju šestero djece

U svibnju 2006. Angelina je carskim rezom u Namibiji rodila svoje prvo biološko dijete, kćerkicu Shiloh. U srpnju 2008. carskim rezom rodila je blizance Knoxa Leona i Vivienne Marcheline. Prva fotografija blizanaca prodana je za 55 milijuna kuna jednom američkom časopisu, a novac su dali u humanitarne svrhe.

Osim svoje biološke djece, Angie i Brad zajedno odgajaju i troje posvojene djece Maddoxa (7), Zaharu (6) i Paxa (7). 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • mindunique 19.01.2012.

    pun mi kurac više i anđeline i njezine djece i njezine trudnoće

  • yelenko2305 19.01.2012.

    Jadna Jenn, ovi 7 komada, ona 0 - zeznuta stvar. Svaka vam čast, treba imati puno djece, naravno oni koji su im u mogućnosti osigurati lijep i lagodan život. Sretno!

  • ja__zg 19.01.2012.

    čestitke!! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare