To je to što me zanima!

Prijatelji mu se rugaju: Harry se zbog cure počeo depilirati

Cijeli život ga prijatelji gledaju kao macho frajera, pa je svima bio šok kada je počeo depilirati prsa, rekao je prijatelj princa Harryja. Princ je u vezi s glumicom Meghan Markle od prošloga ljeta
Vidi originalni članak

Princ Harry (32) pred svojim prijateljima ne skriva koliko je zaljubljen u svoju novu djevojku, glumicu Meghan Markle (35). To mu je ujedno, kažu bliski izvori, i najozbiljnija veza u kojoj je ikad bio. 

Harry, koji je poznat i po svojoj vojsci obožavateljica diljem svijeta, odlučio se zbog Meghan riješiti i dlaka na prsima. 

- Svi ga zadirkuju sad, jer su ga cijelog odraslog života doživljavali kao macho frajera, a sada pokušava izgledati kao netko iz 'Spasilačke službe' - rekao je jedan od prinčevih prijatelja za The Sun. 

Brat princa Williama upoznao je svoju djevojku, s kojom je u vezi od prošloga ljeta, sa svim prijateljima i cijelom obitelji. Nedavno se par i prvi put pojavio zajedno na društvenom događaju.

- Svi su buljili u njih jer imaju nevjerojatnu 'kemiju', kao da se znaju cijeli život - rekao je jedan od gostiju svadbe Harryjevih prijatelja na koju je princ došao s glumicom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 08.03.2017.

    A nemoj to raditi..budi i dalje muškarac...

  • 08.03.2017.

    hahahaha svašta

  • 08.03.2017.

    Kad mi neko spomene Harryija odmah se sjetim kad onaj u Sam u kući kaže tihim glasom: "Harry".

Komentiraj...
Vidi sve komentare