To je to što me zanima!

'Prijatelji s povlasticama': Diaz i P. Diddy ponovo su zajedno?

Cameron Diaz i reper navodno se viđaju još od 2008. kad ju je on 'bario' na dodjeli Oscara. Vidjeli su ih kako se ljube u javnosti i pipkaju se kao da ih nitko ne gleda
Vidi originalni članak

Nakon prekida s Alexom Rodriguezom (36) Cameron Diaz (39) nije izgubila vjeru u ljubav ni želju za muškarcima. Glumica se počela viđati s P. Diddyjem (42), piše US Weekly.

- Ponovno su se počeli viđati. Imali su neku vrstu veze 2008. kad ju je Sean 'bario' na Oscarima. Otad se povremeno viđaju kad oboje to žele - rekao je za časopis prijatelj glumice te dodao da su reper i glumica 'prijatelji s povlasticama'. 

Vidjeli su ih u restoranu na ručku. Navodno nisu mogli maknuti ruke jedno s drugog i stalno su se ljubakali. 'Golupčići' pak tvrde da je riječ o poslovnoj suradnji, da spremaju zajednički film. 

- Diddy je i dalje u vezi s manekenkom Cassie (25) s kojom je već tri godine, ali čim se pojavi neka zanimljivija, slobodan je istog trena - rekao je reperov prijatelj. 

Alex je pak navodno već nekoliko mjeseci u vezi s instruktoricom fitnessa Ellom Magers. Zajedno su bili u Miamiju i družili se s Beyonce i Jay-Z-jem.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kikibonbon23 17.11.2011.

    ona ima 39 god. .... u jbt ja sam mislila da je mlađa, mislim nije stara, ali sam mislila da ima manje godina, premda po prvoj slici izgleda koda joj je 50.....

  • Kokolo_1 17.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bosnia_80 17.11.2011.

    zanimljiva ova rečenica, citiram: " 'Golupčići' pak tvrde da je riječ o poslovnoj suradnji, da spremaju zajednički film. " .....hehe.... :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare