To je to što me zanima!

Prijatelji zabrinuti za Minelli: Ostala joj tri mjeseca života?

Pjevačica Liza Minelli imala je zaista tragičan život. Godinama se borila s ovisnošću o drogama i alkoholu, a uz sve to pratili su je i brojni zdravstveni problemi
Vidi originalni članak

Dobro upućen izvor kazao je za Radar Online kako se legendarna pjevačica i oskarovka Liza Minelli (70) vratila starim navikama. Isto tako, navodno je prodala svoj luksuzan stan u New Yorku i sada živi u unajmljenoj kući u Los Angelesu te je kontroliraju asistenti.

Posljednja u nizu brojnih drama oko  Minelli odvijala se kada je snimila bizarnu poruku u kojoj zvuči kao da se zauvijek oprašta od svojih prijatelja.

- Bez vas ne bi bila ono što jesam. Isto tako, sjetila sam se silne dobrote i podrške koju ste mi pružali. Hvala vam svima. Nikada vas neću zaboraviti - stoji u poruci koja je objavljena nedugo nakon njenog rođendana 12. ožujka.

- Prolazili su me trnci dok sam ju slušao - rekao je izvor i dodao da su mnogi zabrinuti za pjevačicu te smatraju kako su joj ostala svega tri mjeseca života.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Prva Proleterska 05.04.2016.

    Šta je to čudno . Pa valda ji nakon svega , ne predstoji još 30 g života . Dobro je i do tu dogurala

  • montello 05.04.2016.

    užasno

  • 05.04.2016.

    Ima divan dar za pjevanje i glumu, boja njenog glasa i osmijeh su nezaboravni. Rekli bi, steta sto je to pratila njena ovisnost, ali kada bolje razmislimo, sve nas prati neka neizbjezna karma koju miramo prici sto god mislili i radili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare