To je to što me zanima!

Prijateljica: Lady GaGa se ovo ljeto udaje za Taylora Kinneyja

DJ-ica Starlight, tvrdi da joj je pjevačica rekla da je Taylor 'onaj pravi' i da je svoj odnos s njim spremna podići na višu razinu. Navodno će se vjenčati ovog ljeta
Vidi originalni članak

Pjevačica ovog ljeta navodno namjerava ozakoniti vezu s dečkom Taylorom Kinneyjem (31), zvijezdom TV serije 'Vampirski dnevnici'. Prema tvrdnjama njezine bliske prijateljice, DJ-ice Starlight, Lady GaGa (26) spremna je svoj odnos s glumcem podići na višu razinu.

- Rekla mi je da je on onaj pravi, a to odmah shvatite kada ih vidite zajedno. Oni su stvoreni jedno za drugo. Na početku sam mislila da je on preseksi da bi bio cool, ali sad mislim da je sjajan. Nakon što sam sve čula, ne mislim da sam otkrila tajnu kad kažem da su se spremni vjenčati ove godine. U ljetnom će periodu raspored njegovih snimanja biti jasan, a njezine koncertne i studijske obveze minimalne, pa očekujem da će vjenčanje najaviti vrlo skoro - otkrila je.

Par je u vezi od rujna 2011. godine otkako je Taylor glumio u njezinom spotu za pjesmu 'You And I'. Trenutačno su oboje u Chicagu u kojem se pjevačica oporavlja od operacije kuka dok on snima novu TV seriju.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bubica8 13.03.2013.

    JEL ON IMAAAA OCI???ON PREDIVAN A NJU UOPCE NE ZELIM KOMENTIRATI..FUJ

  • mučkođubre2 13.03.2013.

    ode moja šansa...

  • Freeda 12.03.2013.

    Eto stavite mi koliko hocete minusa al odvratna je,preserava se maximalno,uopce nije prirodna.tip je faca a mozda je i simpa pA je mogao i bolju naci...al neka im je sa srecom kad su se nasli...ajde idemo,minusi,minusi i samo minusi!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare