To je to što me zanima!

Prijateljstvo? Bono mazio polugole 19-godišnjakinje

Britanski mediji pitaju se kako će Bonova supruga reagirati kada vidi fotografije na kojima se pjevač zabavlja s dvije oskudno odjevene tinejdžerke
Vidi originalni članak

Amerikanka Andrea Feick (19) i Britnaka Hannah Emerson (19) na svojim Facebook profilima objavile su fotografije s ovogodišnjeg ljetovanja u St. Tropezu. Slike prikazuju djevojke u društvu pjevača grupe U2 Bona (48) i njegovog prijatelja Simona Carmodyja. Očito dobro raspoloženi pjevač, kojeg su mediji zbog njegovih humanitarnih zalaganja prozvali sveti Bono, nije se ustručavao grliti i dirati djevojke skoro 30 godina mlađe od sebe. Tinejdžerke tvrde da nema govora o nikakvom skandalu, a Andrea je otkrila kako pjevača poznaje već nekoliko godina. Obje inzistiraju na tome da njihov odnos s Bonom, koji je već 26 godina u braku s Ali, nikada nije prerastao u nešto više od prijateljstva.
- Ne bih nikada mogla biti s nekim toliko starijim od sebe. Ne, nikako ne. On mi je samo prijatelj i to je to. Ne bih o detaljima, samo ću reći da je ovo mali svijet - kazala je Andrea Daily Mailu.
Djevojke su u opisu fotografija na Facebooku napisale kako se Bono njima javio i pozvao ih da se zabavljaju u njegovoj vili i na jahti gitarista U2-a, The Edgea. Na Facebook profilu Andree Feick piše kako je Bona upoznala prije nekoliko godina u jednom od klubova na Francuskoj rivijeri. U rubrici zanimanje, navela je da radi kao organizatorica zabava za Jeana Paula Gaultierija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jesenjin 26.10.2008.

    eh da sam ja bar taj bono:D

  • god of war 26.10.2008.

    ma kako da..čim ste vi na jahti bile primile ste vi njega i te kako ste...

  • black25 26.10.2008.

    Hah, prozirno.. Curićci si malo pumpaju ego naslikavanjem s poznatom facom. Ali,dakako, one ni pod razno ne bi s njime u krevet, nema šanse, karakter je karakter.. Sreća jedino da će i njih jednom zadesiti 30 i koja godina,pa 40 i koja, pa kad neki curićak u bikiniju odluči ćićiti u krilo njihovom mužu sve će opet frcati od prijateljstva..

Komentiraj...
Vidi sve komentare